Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 期待已久 , 2011 新拉打 Fourze

乜之前唔係有隻似忍著嘅咩...
:63:點解呢個仲衰既
其實年年都有新幪面超人,或者無可能年年都咁 "好樣" 吧...
不過今次這個樣認真破格...
仲要玩埋飛彈...

不過又真係無乜幪面超人主角係成身白色個喎...
對眼隻色好”士多啤利”。。。:50:
乜之前唔係有隻似忍著嘅咩...
點解呢個仲衰既
dennistoyS 發表於 25-6-2011 04:35 PM

果隻好似係假ge
希望大家頂得住 ......   ......

好一個 Rocketman ...... (會唔會簡稱 "Rockman" ??)

...
廬山百龍霸 發表於 22-6-2011 05:18 PM

真三一萬能挾 二號:@
勁..正...無得頂...簡直係藝術與潮流結晶品.. .越來越有進步.比電王同十年更型..更好..好..... ...
UltramanAlex 發表於 21-6-2011 08:36 PM

........................... Clam down, my brother.................. :(

[img][/img]
天龍俠再生....二号應該地龍俠

今次呢隻係天地相龍隻天龍俠黎架,W就係電腦奇俠,000就係鷹猿豹
仲有次rider呢,W就係Accel = A,000就係Birth =B
今次仲唔係地龍俠,地龍俠本身係車...次rider 唔通係Car???
照咁睇下隻rider 有可能係小路寶、大鐵人.......
不過下隻係代表5,五勇士機會好大
7就應該係大鐵人,因為係one seven 。9可能係009都未定
以上都係估估下     x2
其實拉打一路都是兒童向...只是一班巳變大人的小孩一路追看吧!!....包括自己:55:
樣衰到不能 :72:

天龍俠..食多左野!!!
我壞疑緊佢條腰帶中間咪有個人型公仔
會唔會同哥街連者(海賊戰隊)鎖匙共用呢
曾幾何時又話拉打XX週年要回歸原點(唔計THE FIRST/NEXT)....點知都係脫離唔到現實(市場向)....仲越來越 ...
heewing 發表於 25-6-2011 01:20 PM

東映始終$最重要..響鬼就係d玩具吾好賣而轉班底..
W,ooos已經去到為左出玩具而design,ooos d form仲要玩到幾盡下..:(
天龍俠..食多左野!!!
冬暖夏涼小恐龍 發表於 28-6-2011 03:35 AM

鍾意天地雙龍的人係咪應該都鐘意呢隻?:58:
算啦,最初我地睇到龍騎時都話佢除左對複眼之外無野似rider、之後而家出figma、shf又係咁買;
Faiz重要無埋對複眼添﹗SIC既 FAIZ都買唔返;
當劍似樣返D既時候,又一個好似「星爺零零發」中練無相神功既響鬼出現左;
到接受到原來甲鬥王CAST OFF之後既型態,我地先見識到放左對雞髀0係塊面既電王,重要係到而家都重有電影同佢有關添﹗
到面形改埋既月騎出黎之後,更唔易接受既DECADE到而家都接受埋;
當我地話半綠半黑既W出黎時,最多型態既OOO's重想佢幾時出終極型態,
so~40之後既50又如何呢~
算啦,最初我地睇到龍騎時都話佢除左對複眼之外無野似rider、之後而家出figma、shf又係咁買;
Faiz重要無埋 ...
多其 發表於 28/6/2011 16:57

Kuga: I buy its toy
Agito: I buy its toy
555: I buy its toy
龍騎, I always hate it: I never buy its toy
Blade: I am Ok with it, I buy its toy
響鬼: I am ok with it, I buy its toy
Kabuto: I like it: I buy its toy
Den O: I don't like the design and the story but I like New Deno O, so I only watch movie and buy new den o toy.
Kiva: OK esp. Emperor form: I buy its toy
Decade: I always hate it: I never its buy
W: I am OK with it, I buy its toy.

I watched most of the above TV episodes

OOO: only red bird form: I only buy this form. By the way, I stopped watching it for a long time.

Fourz: I hate this form and I will probably keep away from it, not to say the toy...............:72:

2011 is really a stunning year:

1st FOURZ
2nd Gundam Age

All are stunning and unbelievable design. BANDAI, You are great!!!