Toysdaily 玩具日報

查看: 12985|回復: 70

[個人收藏] [舊物新入]父親節自選禮物之Guts Wing 1

:43:

昨天因要事出MK辦理,同老婆一齊出去!之後行去煙鼠諗住睇吓野,發現呢隻舊物跌到23X!見好耐冇買過玩具所以就快速比錢,出左門口老婆話比番錢我,當係父親節禮物!聽完佢講開心左一秒,之後就諗「早知買CM既飛天鑽啦!」揼哂!

基本上,我係唔知呢架飛機係黎自邊個超人系列!不過見佢幾精巧,又識變形又噴左陰影滲哂線,所以唔覺意睇上眼!

拎上手都有d重量,唔係全膠宴!而且有轆仔landing,對於笨笨黎講,叫做比心機之作!

機倉門可打開,裡面有個全白色既駕駛員,仲唔知甩唔甩得!不過正路既,如果有埋色,以笨笨既生意手法,相信要賣多$1000蚊!

呢個好似叫.......RELAX mode,愛黎入倉維修等出撃,方便收藏!

呢個叫.......HYPER mode,愛黎飛快d,去接老婆放工用!

呢條line市面已經出左第二隻,藍色可摺埋收入貨櫃!門口價$32x!希望下年父親節會跌到23x,等我又買多隻啦!

係咁多!父親節就係攞正牌買玩具、影玩具!希望年年都咁筍就好囉!:$

多謝收睇!:64:

父親節快樂:64:
好靚..好似真飛機咁:handshake:
Hyper mode is for VTOL take off
Relax mode is for high speed maneuver.

Anyway, happy Father's Day!
:52:真係又幾正喎!我最初都係買D SHF特價玩下....點知.....落坑了....
Show-off post !!! :53:
Show-off post !!!
Godzima 發表於 20-6-2011 10:40 AM

你有冇吖?:51:
幾正喎 :71:

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 11 字節系統限制: 15 到 10000 字節
Hyper mode is for VTOL take off
Relax mode is for high speed maneuver.

Anyway, happy Father's  ...
Panzer 發表於 20-6-2011 10:02 AM

言下之意係咪話我掉轉呀?:(
你有冇吖?
常威 發表於 20-6-2011 11:13

冇!!吹咩!!:73:
不過將大帝改變咗做生日禮物!!:he:
昨天因要事出MK辦理,同老婆一齊出去!之後行去煙鼠諗住睇&#2152 ...
常威 發表於 20-6-2011 09:25 AM

23X??
:@:@:@

OK wor!!!

btw,佢係迪迦既!
:love:
言下之意係咪話我掉轉呀?
常威 發表於 20-6-2011 11:17 AM

係呀,不過無所謂啦!
父親節快樂呀 :)
依隻飛機係超人迪加的
父親節快樂呀....

小弟無人送玩具....

威大,做人知足常威呀,如果揀左cms,相信未必有得變禮物。
:71::71::71::71::71: