Toysdaily 玩具日報

[新品消息] PS3 聖鬥士星矢戰記 (UPDATED PV 4 @ p12 #173)

開AC時 SET日本地區....

可以係電腦到攪~
改咩名好? 發表於 25-12-2011 03:04 PM

已經攪好打緊:$:$ 謝謝:64:
開AC時 SET日本地區....

可以係電腦到攪~
改咩名好? 發表於 25-12-2011 03:04 PM

原來係咁簡單
請問怎樣將星矢成隻game DL落 Hard Disc?
請問怎樣將星矢成隻game DL落 Hard Disc?
mushroom 發表於 27-12-2011 12:24 PM

不是放隻碟落去時, 已store埋落去hard disc嗎??
今日終於打爆晒very easy story mode~~~~~~:$:$
不是放隻碟落去時, 已store埋落去hard disc嗎??
J子 發表於 27-12-2011 04:19 PM

好似有一段DL幾長的時間,但我check過又唔係好容量。
這隻Game令我對12位黃金聖鬥士的實力重新評估,水瓶座絕對係最水皮的最無能,人馬及天平座就接近無敵,紫龍本來是我的最愛,現在變成最可恨的!
好似有一段DL幾長的時間,但我check過又唔係好容量。
mushroom 發表於 27-12-2011 04:42 PM

ps3 d games 係咁 ga ... 佢冇得成隻 game install 入 harddisk ... 但有 d games 就一定會自己 copy d 野入 harddisk 去加快 小小個 loading time ...
這隻Game令我對12位黃金聖鬥士的實力重新評估,水瓶座絕對係最水皮的最無能,人馬及天平座就接近無敵,紫龍 ...
毛利小五郎 發表於 27-12-2011 10:58 PM

水瓶座絕對係最水皮...:?你係咪真係完全唔識用:Q我覺得童虎只係中游分子...
雖然我係巨蟹座...不過我都要講, 佢係數一數二廢:$
海魔女是最強的~ 現在才發現.
ps3 d games 係咁 ga ... 佢冇得成隻 game install 入 harddisk ... 但有 d games 就一定會自己 copy d ...
Vince 發表於 28-12-2011 09:34 AM

我見隻街霸可以,所以奇怪星矢咁少......
海魔女是最強的~ 現在才發現.
kris 發表於 28-12-2011 10:51 AM

真係:?我好鍾意佢, 但又驚佢唔好用唔敢買:$
我見隻街霸可以,所以奇怪星矢咁少......
mushroom 發表於 28-12-2011 12:08 PM

唔關 裝唔裝入 hd 事, 有 d games 唔洗裝都 load 得 好快 ...
有 d game 又會有 option 比你 install ... 但唔係隻隻有 ...
有 d 就 超低 B ... 好似 Metal Gear 咁 ... 佢過一版要 install 一次 ...
(ps 我冇 玩過 MG ... 只係聽講, 有錯唔好 打面 牙 ... :68:)
仲知 ps3 d games 你預左 唔會 即買即玩 ... 同埋 就算 install 左 都要 LOADING ... :sleep:
真係我好鍾意佢, 但又驚佢唔好用唔敢買
ricky0706 發表於 28-12-2011 12:43 PM

一開始係把鬼的. 所以要train 吓佢. 佢招Dead Symphony , d黃金擋咗都會照中. 跟住打雜兵, 跳起㩒拳, 佢會用笛輕輕一揮, 下面d人咁都會中招

值得買嘅, 因為真係幾靚整得, 睇埋big bang佢點折磨d黃金已經好high
一開始係把鬼的. 所以要train 吓佢. 佢招Dead Symphony , d黃金擋咗都會照中. 跟住打 ...
kris 發表於 28-12-2011 03:58 PM

點用big bang??