Toysdaily 玩具日報

[新品消息] PS3 聖鬥士星矢戰記 (UPDATED PV 4 @ p12 #173)

去日本psn dl...dl完可以係返hk psn個save度用
ricky0706 發表於 10-12-2011 10:17 AM

yes ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

guess next 500yen chara is ?? :shy:

Ps3 gundam game also need + 500yen ($50) to buy new ms
yes ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

guess next 500yen chara is ?? ...
S20081997 發表於 10-12-2011 12:03 PM

next may be hydra?:DD
500YEN=1MS? 10X MS= 5000YEN!!
next may be hydra?
ricky0706 發表於 10-12-2011 12:24 PM

same price/ case with seiya game
遊戲本身價錢都不便宜,新生聖衣5子要$50元,邪武1個又要$50元,好學唔學學光榮,這麼過份當玩家係水魚呀!
去日本psn dl...dl完可以係返hk psn個save度用
ricky0706 發表於 10-12-2011 10:17 AM

我今早仲擔心緊可不可以用hk機係日本個邊dl, 現在聽你咁講我都放心d:64:
如果唔係我又要找朋友幫手.....:(:(
next may be hydra?
ricky0706 發表於 10-12-2011 12:24 PM

有可能下隻會係幼獅:DD:DD
我今早仲擔心緊可不可以用hk機係日本個邊dl, 現在聽你咁講我都放心d
如果唔係我又要找朋友幫手... ...
J子 發表於 10-12-2011 10:05 PM

唔一定隻隻game都得...不過好似係好大部份都得:78:
所以我一直等到出左童虎先, 唔買新生聖衣係...就係驚香港psn dl唔到又用唔到日本童虎, 到時又要係日本psn買多次新生...
有可能下隻會係幼獅
J子 發表於 10-12-2011 10:06 PM

如果出晒5小弱再加鋼鐵...真係夠買隻game:31:
唔一定隻隻game都得...不過好似係好大部份都得
所以我一直等到出左童虎先, 唔買新生聖衣係...就係 ...
ricky0706 發表於 10-12-2011 10:08 PM

即是戰記可以?:64:
現在可以係香港買新生dl和係日本免費dl童虎?:):)
如果出晒5小弱再加鋼鐵...真係夠買隻game
ricky0706 發表於 10-12-2011 10:09 PM

唔止, 係夠買一隻神話............:80:
即是戰記可以?
現在可以係香港買新生dl和係日本免費dl童虎?
J子 發表於 10-12-2011 10:19 PM

戰記可以.
完全正確~~:71:
戰記可以.
完全正確~~
ricky0706 發表於 10-12-2011 10:23 PM

實在太好了~~~~~:$
童虎, 邪武, 新生青銅五子, 你地等我呀~~:help:
我好快會買ps3, 然後就立即救你地, 等我呀~~~~~~~~~~~~:help:
戰記可以.
完全正確~~
ricky0706 發表於 10-12-2011 10:23 PM

實在太好了~~~~~:$
童虎, 邪武, 新生青銅五子, 你地等我呀~~:help:
我好快會買ps3, 然後就立即救你地, 等我呀~~~~~~~~~~~~:help:
實在太好了~~~~~
童虎, 邪武, 新生青銅五子, 你地等我呀~~
我好快會買ps3, 然後就立即救你 ...
J子 發表於 10-12-2011 10:26 PM

要快D呀................:34:
要快D呀................
mushroom 發表於 11-12-2011 08:12 AM

i know i know~~~~~~~~~~:he:

咁牛牛, 你呢??