Toysdaily 玩具日報

[新品消息] PS3 聖鬥士星矢戰記 (UPDATED PV 4 @ p12 #173)

肯定玩唔到..........就唔駛買了........
mushroom 發表於 4-12-2011 10:48 PM

how about sony tablet ??

buy ps3 ??
how about sony tablet ??

buy ps3 ??
S20081997 發表於 5-12-2011 11:46 AM

有一個說法是行Android 3.X的或者沒有電話功能的都玩唔到Whatsapp。

sony tablet還未有3G版,對我來說不用想。

PS3等我的星矢豪華版到手後至買。
有一個說法是行Android 3.X的或者沒有電話功能的都玩唔到Whatsapp。

sony tablet還未有3G版,對我來 ...
mushroom 發表於 5-12-2011 03:53 PM

:34::34: look for the following ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
look for the following ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S20081997 發表於 5-12-2011 09:17 PM

你係咪想講﹕跟住睇下點?:DD
最新消息~~:)
http://www.bandaigames.channel.o ... /saint_unicorn.html
但係.........要500羊:*:angry:
食水太深,出一隻50HKD既話10隻已經同GAME一樣價錢........
最新消息~~

但係.........要500羊
ricky0706 發表於 7-12-2011 09:55 AM

唔好去 搶 ~ 加一個 mission 同 加一個人要 500 YEN ... :no:
唔好去 搶 ~ 加一個 mission 同 加一個人要 500 YEN ...
Vince 發表於 7-12-2011 11:07 AM

50蚊隻人真係有D過份...如果係30-40蚊左右會合理D...
你係咪想講﹕跟住睇下點?
mushroom 發表於 6-12-2011 01:31 AM

abs right :p~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
童虎DLC已出, 免費:71:

14/12~
50蚊隻人真係有D過份...如果係30-40蚊左右會合理D...
ricky0706 發表於 7-12-2011 12:33 PM

依家日本game商唔夠外國鬥,唯有靠呢D招賺錢。

以Bandai造game的技術,唔係有名牌子,執左十世。
依依, 岩岩發現原來香港PSN無童虎??
免費野果然係日本PSN先有?
只係得五子下載,童虎呢?????
只係得五子下載,童虎呢?????
H.Kazami 發表於 10-12-2011 02:11 AM

去日本psn dl...dl完可以係返hk psn個save度用