Toysdaily 玩具日報

查看: 5254|回復: 27

[新品消息] [Fansproject] Transformers 蜫蟲派

上色好似比較麻麻, 要睇實物先知

剛補相....Sorry:64:

可惜呢間野定價唔平
如果唔係真係超正:$
死圖:help:
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節系統限制: 15 到 10000 字節
兒時都曾擁有這3隻狂派昆蟲怪,個設計好正,
今次的Fansproject做到人形和蟲形的平衡,仲正
代師兄補圖
代師兄補圖
大ken 發表於 17-6-2011 11:28 AM

唔錯喎... :handshake:
代師兄補圖
大ken 發表於 17-6-2011 11:28 AM

如果可以追加有大合體仲正:shiny:
如果可以追加有大合體仲正
幾何 發表於 17-6-2011 12:51 PM

雖然動畫中沒有合體這個玩法,但真係一個好好的概念,
正如恐龍派,我都好想鋼鎖牠們來個大合體!!!!
雖然動畫中沒有合體這個玩法,但真係一個好好的概念,
正如恐龍派,我都好想鋼鎖牠們來個大合體!!!!
大ken 發表於 17-6-2011 01:44 PM

以fansproject 嘰技術...唔難整隻外形一流, 可動性強嘰大合體:74::71:....(雖然可能會好貴...或會被炒到飛起)....:56::unhappy:
以fansproject 嘰技術...唔難整隻外形一流, 可動性強嘰大合體....(雖然可能會好貴...或會被炒到 ...
幾何 發表於 17-6-2011 02:00 PM

贊成,
但正正因為個"貴"字,會令我們一班FANS卻步......
上面vlrtualman兄介紹的3隻蟲蟲便起碼要2隻多金牛才能帶回家.......:Q
好正~! 如果fansproject 出恐龍派應該會大賣~!
贊成,
但正正因為個"貴"字,會令我們一班FANS卻步......
上面vlrtualman兄介紹的3隻蟲蟲便起碼要2隻多金 ...
大ken 發表於 17-6-2011 02:20 PM

唔出又恨(出), 出又(貴)死:42:
啊..... 好靚仔啊.....
貴係問題之一...
另外佢又好細隻
:ice:
呢d廠唔係大量生產, 貴係無可避免, 真係好可惜:$
不過如果佢係大廠下下算到盡, 又未必會有咁正既product:49:
可惜呢間野定價唔平
如果唔係真係超正
fatcheong 發表於 17-6-2011 11:14

死圖
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節系統限制: 15 到 10000 字節
王者J 發表於 17-6-2011 11:23

代師兄補圖
大ken 發表於 17-6-2011 11:28

唔該晒:77:
可惜呢間野定價唔平
如果唔係真係超正
fatcheong 發表於 17-6-2011 11:14

死圖
王者J 發表於 17-6-2011 11:23

代師兄補圖
大ken 發表於 17-6-2011 11:28

唔該晒:77: