Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: virtualman

[新品消息] [Fansproject] Transformers 蜫蟲派

looks not bad but seems too expensive (previous products)
雖然動畫中沒有合體這個玩法,但真係一個好好的概念,
正如恐龍派,我都好想鋼鎖牠們來個大合體!!!!
大ken 發表於 17-6-2011 13:44

細個果陣時見到建造派合体就問自己點解恐龍派唔可以合体:?, 至於蜫蟲派, G1時佢地身形比較單薄, 無念過:78:....不過都係good idea...:71:
我反而等緊Fansproject 出霹靂星:help:
looks not bad but seems too expensive (previous products)
angelheart 發表於 18-6-2011 01:33

我都有買佢唔少產品 : 馬甲, 洛甲, X-Fire #1空派, X-Fire #2陸派, WB001 Defender彈簧.....:67:
細個果陣時見到建造派合体就問自己點解恐龍派唔可以合体, 至於蜫蟲派, G1時佢地身形比較單薄,  ...
virtualman 發表於 18-6-2011 08:22 AM

Fansproject 出霹靂星   支持:*:*
最好出晒所有合體金剛:o:o
Fansproject 出霹靂星   支持
最好出晒所有合體金剛
幾何 發表於 18-6-2011 10:53

係呀!!!!:* 仲有建造派呀.......:help:
我又唔覺隻配色唔掂 wo...
不過, 我係驚佢出到好細隻...
因為睇相之後, 發覺好似得半隻洛廸文咁高...太細隻...玩上手真係冇咩 feel
我又唔覺隻配色唔掂 wo...
不過, 我係驚佢出到好細隻...
因為睇相之後, 發覺好似得半隻洛廸文咁高. ...
36韜 發表於 18-6-2011 12:20

我估大約好似之前佢地出既吉普車同穿梭機咁大左右:36:
:78:原來香港尼邊3只昆蟲賣到成2只牛甘貴家.............
隻黃色太淺....如果暗黃會或瓦金會好好多...
原來香港尼邊3只昆蟲賣到成2只牛甘貴家.............
jamjam 發表於 18-6-2011 18:32

無咁貴, ... 我估大約一牛(3隻), 因為Y記已有得買第一隻, 3魚多:67:
3魚多一隻,可以考慮下!
無咁貴, ... 我估大約一牛(3隻), 因為Y記已有得買第一隻, 3魚多
virtualman 發表於 19/6/2011 12:04

出左lar ?:68:
出左lar ?
saihttam 發表於 19-6-2011 22:21

未出, 大約六月尾至七月頭, 現可訂:67: