Toysdaily 玩具日報

[分享討論] DC的永恆經典之GREEN LANTERN (超多圖)

超詳細好post
一定要留名
奇雲 大D收藏好勁!!
有冇相冊連結, 有D圖看不到???

對於Green Lantern我反而有睇 ...
yui-ling 發表於 21-6-2011 06:26 PM

左右兩個我都有入
尼個系列有D虎頭蛇尾及小小怪(盔甲)
綠燈俠有甲(配件)可理解   超人、閃電俠....等
就有DD怪    但穿上真的有型
但後面的就.......
由其大奸角黑魔王     隻手變左夾夾手
又吾除得    太怪了
回復 83# 1416

我仲有玩呀,不過睇就少左好多了.
剛剛...應該是昨晚先睇返晒HOUSE OF M,
你話幾OUT呢...
回復 88# wildpig
pararllex hal我覺得是綠燈俠中最有形的!
玩具我都有一隻,但忘記了放在那裡了....
photos all dead.....
dead photo .................. :no:
奇雲 大D收藏好勁!!
有冇相冊連結, 有D圖看不到???

對於Green Lantern我反而有睇 ...
yui-ling 發表於 21-6-2011 06:26 PM

sorry~  未有時間搶修!! 我會盡快up番d圖喇~  多謝大家支持!!!!

我當年都係zero hour影響好大! 我係港島人....銅中到宜家都係美漫既集中地~
左右兩個我都有入
尼個系列有D虎頭蛇尾及小小怪(盔甲)
綠燈俠有甲(配件)可理解   超人、閃電俠....等
...
1416 發表於 22-6-2011 07:42 AM

TOTAL JUSTICE系列!!!  當年反斗城有行~~  D人企係度等佢開箱有貨必掃....
KENNER當年以新姿態推出DC 英雄,質素一流....自然多人想要!  
剩講雕功已經係好野黎~
正呀!:71::71::71::71:
想知有甲果個係咩角色呢
想知有甲果個係咩角色呢
tonylee12003 發表於 21-10-2011 07:14 PM

Tonylee大大你好~  你所指既係邊隻有甲呢?
Tonylee大大你好~  你所指既係邊隻有甲呢?
玩具烈士-奇雲 發表於 22-10-2011 01:27 AM

雙肩有甲果隻~~~~~~~