Toysdaily 玩具日報

[分享討論] DC的永恆經典之GREEN LANTERN (超多圖)

太詳細了
增加左Green Lantern認識
support呀!!! 真係好詳細  DCU 系列綠燈俠好多人鐘意~

大大 成套儲齊真係滿足到爆
回復 42# Duraxyll

我完全唔識Aquaman, 不過佢套costume上半身金色幾鬼型 :)
因為有次地球個太陽比d外星生物食左, 搞到冰河時期咁, 連Superman 都冇曬計
Hal 用自己嘅力量重新 ...
Speeder 發表於 17-6-2011 11:05 AM

Hal Jordan's home town,Coast City ,was destroyed by several villains. Then he used his ring for pe ...
timothy276217 發表於 17-6-2011 03:31 AM

多謝兩位大大解答:77:
電影版Green Lantern推一推
Assassin 發表於 17-6-2011 06:49 PM

我接受唔到電影版造型無儲到......其實都有興趣!!!!  心大心細中.....
痴線!太詳細了、請受小弟一拜!
gumng 發表於 17-6-2011 10:45 PM

gumng兄~  唔敢當LA~!
我都係受你同其他大大不停推Marvel美玩令我有少少動力嘗試push下DC野!

大家努力呀!!!!
太詳細了
增加左Green Lantern認識
一文字 發表於 18-6-2011 12:24 AM

多謝~~~ 大家有興趣多d交流下!!!! ^^
support呀!!! 真係好詳細  DCU 系列綠燈俠好多人鐘意~

大大 成套儲齊真係滿足到爆
Punlish_77797 發表於 18-6-2011 12:29 AM

Punlish大大~   DCUC真係近年DC英雄既必儲ITEM~   係呀! GREEN LANTERN TEAM咁多人,有收藏既意欲呀!!!!    多謝你支持~~~
gumng兄~  唔敢當LA~!
我都係受你同其他大大不停推Marvel美玩令我有少少動力嘗試push下DC野!

大家 ...
玩具烈士-奇雲 發表於 18-6-2011 02:02 AM

小弟當然及不上師兄的詳介啦!
近來對3.75”的狂熱已經被movie cp玩具撲滅了,雖然comic cp有幾款都不差,但亦都無心僟去出post了!
多謝大大資料,好想知多D漫畫版情節,例如係咪有4個地球人做過綠燈俠?4人既背景等,我今日睇左套電影,反而開頭重好睇過尾段,漫畫有冇電影個女主角呢?
多谢大大的详细介绍及图片补充, 可以多认识这位绿灯侠的背景, 看电影会比较投入吧~ :58:

当然, 这多少也差点把我推入DC的坑里... :34:
小弟當然及不上師兄的詳介啦!
近來對3.75”的狂熱已經被movie cp玩具撲滅了,雖然comic cp有幾款都不差 ...
gumng 發表於 18-6-2011 02:21 AM

當交流下~  我玩美玩由初中自93~94年無線播蝙蝠俠卡通同亞視播X-MEN開始,不經不覺已經有18年喇~  但係3.75我無儲la!  因為第一自己儲開左6吋玩具~ 第二價錢真係愈來愈貴! 以前最高時hasbro一隻6吋都係119.9左加一隻! 宜家3.75多人玩左貴哂~ 雖然係唔差....但係積素仍然同6吋差好遠!!!!  所以我都係買左幾隻~ 其他買左都放!
多謝大大資料,好想知多D漫畫版情節,例如係咪有4個地球人做過綠燈俠?4人既背景等,我今日睇左套電影,反而 ...
stonekeung01 發表於 18-6-2011 02:25 AM

有了大家既興趣,才會增加出post的意欲~  好的!  
其實唔止4個地球人入過Green Lantern Corp~  等我confirm下先!

有好多角色都係有架~  而女角係漫畫都係有既! 不過更係有d內容唔係一樣喇~
多谢大大的详细介绍及图片补充, 可以多认识这位&# ...
S.White 發表於 18-6-2011 02:27 AM

我都係邊post邊學~  了解多d對角色認識自然會睇得更有動力la!!!!
死晒圖, 睇唔到>_<