Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Fewture EX 真•三一萬能俠 --- 完全報告

樓主報告好詳細加好圖。
讚~~~~
thanks for sharing Gary bro!!
your photos are soooo goood! :71:
more please.......................................
:71:睇完大大個強帖當買左
Gary Sir的repart必須支持:71:
買完EX 真三一之後, 其他合金都完全睇唔上眼
口水不停地流,睇post睇到流乾為止:70:
thanks for your great report!
板大∼∼∼感謝您的提醒(留意,後腰部份已給支架括傷了。雖然心痛,但熱血!!!!!)
這部份我有特別小心∼ 後來找到方法就是把支架鉤住邀部會磨掉漆的上半段鋸掉,只鉤住
下半部也是很穩,這樣就能防止刮掉漆了!
我跟着說明書安裝是沒問題,反而安裝後支架是會直接接觸後腰部份,假如腰部左右移動時會刮掉漆。十分差的設計。
大大嘅貼可以講是用熱血同熱誠堆砌出嚟:71:
回復 51# gekigoke

但ex三一.絕對唔算係一隻好玩既合金..我覺得:64:
回復  gekigoke

但ex三一.絕對唔算係一隻好玩既合金..我覺得
老文 發表於 15-6-2011 11:10 AM

講好玩!  我覺得變型金剛係最無敵,  其實我係玩開HOTTOYS, 隻EX 真三一的可動性, 已經好過IRONMAN  多多聲, 論QC  都好過IRONMAN多多聲 , 易爛..肯定IRONMAN 最易爛, 其餘    D 合金,我就唔清楚啦
:50:真係好靚!!!!
技三一炮可以組合真係好玩呀!!!!!!:71:

不過都係只能睇各位大大嘅相,自己就玩唔起啦:31:
wanna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
版主 , 你的蓋特beam傷了好多人啊!