Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Fewture EX 真•三一萬能俠 --- 完全報告

哩個post真係好正
我睇到嘩嘩聲,真係好感動:79:
真係好正d神物:handshake:
thx for sharing, great pic & report!:71:
雙鎗可個別分拆再組合, 驚喜, 好玩; 小弟覺得真三一揸鎗型過鐮刀&大斧.....:)
毒死人呀,d相好正,如果無訂就大鑊…
好毒既post,
好彩有大大咁詳細報道…小弟呢d唔捨得買既…都有得睇下。
真係精彩既一隻合金。
great report~~~:)
為佐滕老師延續其心血......:$
Gray大大的report一直都是那麼用心~!
終於有個真三一的"精華"post~! Support!!:71:
樓主影得佢好型呀, 強帖留名, 抽水一帖先
ZIN 發表於 13-6-2011 08:22 PM

Where is Bro. Zin's report?
Your report for high-end toys are also very qualitative! waiting for it :64:
d相好靚,我要等有時間先起棚影
正post,睇完心思思想買
正post,睇完心思思想買
tksgazza 發表於 14-6-2011 05:26 AM

super expensive now
多謝CHING既詳盡報告,
我都有買到,因為我唔想好似黑三一咁俾人抄到上天,
對於呢個系列黎講,
只有「早買早享受,遲買一定貴多幾舊」。
謝謝!
絕頂report~~~超讚~~~雖然無訂/買...但是睇完大大的頂好report,已經值回票價~~~:71::71::71: