Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 將莖牽

[分享討論] 我的 Enterbay 分享

好心呢間嘢盡快執, 放返D license出來比其他廠做, 唔好阻住地球轉

逃兄弟咁就比EB浪費咗兩年 ...
dogjumpjump 發表於 13-6-2011 04:25 PM

逃兄弟 : 唔洗用PS都有紋身:70:
逃兄弟 : 唔洗用PS都有紋身
歐比旺.肯諾比 發表於 13-6-2011 19:01

T-BAG 出哂貨果 2 兄弟都未見人都心知不妙,
難為想齊 set 果 d 大大
咁多隻係絕無神叫做得d。
catcat 發表於 13-6-2011 12:16 PM

x2; 重有我唯一一隻EB玩物, Mr bean...都係又平又好玩又令仔之作.....:34:
精武門version 2有新body同新支架

我都想舊換新...
頭像被屏蔽
係呀, 呢單嘢又係搵人笨..  佢等d人收晒t-bag先話做唔到兩兄弟,  真係好過份

主角都無.. 要個 ...
dogjumpjump 發表於 14-6-2011 11:00 AM

E招真係9到爆:blame:
E招真係9到爆
O暈 發表於 14-6-2011 11:04 AM

之前有brother喺Toysdaily 呢度傾開Prison Break兩兄弟,我幾次爆響囗話EB其實根本已擱置生產,先至令部份人知道呢一個「根本已公開嘅秘密」。(其實外國、本地賣figure舖或從事該行業者,一早已經知道)
相信有brother求證後嘈EB,佢哋咪「大發慈悲」以官方渠道發佈lor~

梗係死都吾發佈la...否則d人又點會去拎只T-Bag呢?有好多人心態係儲齊一set ma!

頭像被屏蔽
頂下先。

往事只能回味!