Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 我的 Enterbay 分享

當時隻聶風貨板真係好正的
可惜每次 Enterbay 大貨都出唔到 8 成
毓民MKII 發表於 13-6-2011 12:25 PM

最諷刺嘅係, 我bid咗成set「死亡遊戲」手掌parts...d色竟然match Hottoys Bruce Lee body!...:43:
風雲當初响佢鋪頭睇嘅display的確係好靚好似,但係睇見大貨就真係無言…
woowoobb 發表於 13-6-2011 11:09

果時隻風真係好8,9成似 Ekin
首先自我申報, 我的確有幸親手拎起「死亡遊戲」大貨實物去求證。(當然, 要我去買就sorry la~)
以一 ...
sumsum.com 發表於 13-6-2011 12:21

我果時以為佢地都last一隻風雲系列埋尾
仲邊有心機攪丫, 後尾先發覺我錯了
原來佢地隻隻都好似冇咩心機攪咁
同一個錯多次出現, 到似家 GOD 都係用緊果個腳 joint
我真係冇咩興趣再買佢地 d 野
小弟都有曾經支持過 傻標...果時 精武門 一出驚為天人...雖然玩落覺得個 body 麻麻...企唔穩之餘擺 pose 限制又大...不過當時小弟都係 讚好 既......
風雲事件亦有參與...全套訂晒...不過o係雲師兄出貨前一日退晒訂...算執返身彩......
由風雲事件後決定唔再訂佢 d 野...見左現貨 ok 先買...點知 鬼武者 時終於俾 傻標 跣返獲......
之後死亡遊戲梗係無再采 傻標 啦......
宜家...無嫁啦...傻標你唔使理小弟啦...你專心開發火星市場啦......
小弟都有曾經支持過 傻標...果時 精武門 一出驚為天人...雖然玩落覺得個 body 麻麻...企唔穩之餘擺 pose 限 ...
$hiine 發表於 13-6-2011 12:37

差唔多人人都比標野跣過, 我估佢o係 HK 咩信用都冇架喇
依家轉戰國內, 希望國內同胞小心啦
小弟都有曾經支持過 傻標...果時 精武門 一出驚為天人...雖然玩落覺得個 body 麻麻...企唔穩之餘擺 pose 限 ...
$hiine 發表於 13-6-2011 12:37 PM

大大係鬼武者身上中咩招呢?
大大係鬼武者身上中咩招呢?
catcat 發表於 13-6-2011 01:08 PM

咪頭雕 version 2.0 事件囉…我果隻係 version 1.0.37.852…無咁有特色嫁……
最諷刺嘅係, 我bid咗成set「死亡遊戲」手掌parts...d色竟然match Hottoys Bruce Lee body! ...
sumsum.com 發表於 13-6-2011 12:29 PM

仲有EB body差到死,個個買完都要換HT body:x
回復 22# $hiine

同你一樣!所以依家eb出乜野我都無理,最多係睇下,知佢出d乜就算....
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我諗標嘢唔係好識計呢個小圈子總共有幾多人.

而家香港90%玩家, 都唔妥佢.
台灣玩家上次風雲絕無 ...
dogjumpjump 發表於 13-6-2011 16:34

台灣果單又係經典之作, 標野真係去到邊衰到邊
當時隻聶風貨板真係好正的
可惜每次 Enterbay 大貨都出唔到 8 成
毓民MKII 發表於 13-6-2011 12:25 PM

8 成?
一半都做唔到啦
由風雲時期對 EB 十分支持, 到依家入佢間鋪都費事.
"標野" 的確係有佢一套. 太多事發生了, 風雲出貨期不斷 ...
將莖牽 發表於 13-6-2011 10:40 AM

c hing the way that you express the discontent towards EB is very fair & unprejudiced :$
c hing the way that you express the discontent towards EB is very fair & unprejudiced
roundbun 發表於 13-6-2011 17:27

耶穌同孔子都曾經講過,
"沒有無緣無固的愛
也沒有無緣無固的恨"
所有都係標野自己一手做成