Toysdaily 玩具日報

[新品消息] shf shadow moon -price 10/6

賊船賣好意頭價   叁世發
日日野晴矢 發表於 10-6-2011 06:49 PM

賊船  is  賊船 afterall... :angry:
頭先在188見到,差不多三舊,
我上個月中才訂,諗住緊係大把貨所以咁遲都可訂
話晒熱門人氣角色

呢隻可 ...
AJ 發表於 10-6-2011 06:23 PM

may be like last time " golden hair Lion King " all hold by 20who "fryers":53::53:
荃灣區呢?
請報價!
Thanks!!
wansk116 發表於 10-6-2011 07:37 PM

荃灣區...... 基本上都得返3間玩具舖,孤煮已經報咗價,响同一個商場嘅另一間舖不嬲都貴過人,相信都唔會有驚喜,至於萬X,都係算把啦..........
荃灣區...... 基本上都得返3間玩具舖,孤煮已經報咗價,响同一個商場嘅另一間舖不嬲都 ...
iorik 發表於 10-6-2011 11:13 PM

相信Jusco會是荃灣區最平
arrived MK before 6pm today...  29x, 30x, 31x...
I should thank all wholesalers or retailers wh ...
roundbun 發表於 10-6-2011 10:09 PM
as someone talk about the wholesale price is $22x ( not confirm / cant confirm )
相信Jusco會是荃灣區最平
redfish 發表於 10-6-2011 11:17 PM

所以我聽日都會去望一望,不過唔知佢幾點派貨就真....:?
有冇師兄知道仲有冇得淨,
有既話聽朝飛過去買
kelvinlow 發表於 10-6-2011 11:41 PM

其實唔使去咁遠啦...頭先係笑慢最低個層都唔使三魚,仲OK多貨...
向炒價say no
之前新電又係咁
個個唔買而家個價咪正常番d
無奸不成商
我企硬唔買
回上面 : 批價係平過 22x , 我入手價低過 $22x
29x..絕對唔會考慮啦....當年黑日都係 17x 之麻....
而家有啲後悔o添~~~:79:
:38: 佢未炒囉, 我宜經唔怕等,冇買shf 好耐宜加冇邊隻睇得上眼
佢未炒囉, 我宜經唔怕等,冇買shf 好耐宜加冇邊隻睇得上眼
happy_prince_07 發表於 11-6-2011 12:50 AM

個價.......我都無入好耐.....:79:
回復  roundbun

淘大昇x今晚8:00到已經@**!!
norman0620 發表於 10-6-2011 11:17 PM

29x..絕對唔會考慮啦....當年黑日都係 17x 之麻....
石 發表於 11-6-2011 00:26

當日黑日 個批價未加, 而家個批價加左

當然好多人講, 車, 我理得佢個批價加唔加, 總之就要見返當年個價先買