Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] Gundam新作品,6月13日發表

頭像被屏蔽
個黑影似乎係左右兩隻高達的剪影組成(左右有不對稱)唔通又會玩Union式變形?
仲有點解唔飛咗大河做 ...
tom0083 發表於 6-6-2011 03:27 PM

:71:
c兄講完再睇下又真係喎:58:
睇呢張剪影,會吾會又係似巨人殖裝咁樣心口有把好長既劍呢?
pingpung 發表於 6-6-2011 03:34 PM

睇個剪影可能係類似turn-A個口罩,係就又有"驚喜"啦:43:..等睇戲:36:
very good news.  looking forward to it.
唔會抱太大期望
不過個日請左假, 咁岩可以係屋企睇埋, 唔使係公司偷偷摸摸
好期待,希望今次可以再引起我的興~趣
初時以為係指新GUNDAM玩具
原來係新故事!
waven 發表於 6-6-2011 12:50 PM

又有新故事! ?:@
整番啲勁抽靚仔單眼機得唔得, 白色V天綫機超超超超超超超悶
原來係新故事!

x2 ! :35:
新故事....
回復 20# tom0083

角度問題而已
其實,近年來的Seed.  同埋00都好好睇,仲有獨角獸。
整番啲勁抽靚仔單眼機得唔得, 白色V天綫機超超超超超超超悶
tonyktng 發表於 7-6-2011 12:42 AM

如果全部獨眼MS... 就唔係「機動戰士Gundam」... 而係「機動戰士渣古」... 喇... :67:

呵呵呵...

小櫻上
期待~~~~~只要唔好好似turn A就好喇:oh:
其實,近年來的Seed.  同埋00都好好睇,仲有獨角獸。
馬仔 發表於 7-6-2011 08:33 AM

Seed得第一輯過得去... GSD... 算罷啦...

Double O第一季俾人換言一新嘅感覺... 第二季就誇張咗... 電影版打外星人就好多人接受唔到... 不過個人覺得還OK...

反而獨角獸無論小說同動畫版小櫻都覺得佢玩得太大... 小說版悶不特止... 結局比「馬沙之反擊」更神怪... OVA/OBD版更只有戰斗無劇情... 賣點就只得Katokia嘅機設...

小櫻上
原來係新故事!

你講得冇錯喎,新故事=新玩具