Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] Gundam新作品,6月13日發表

可唔可以出返d反樸歸真既系列?
如果好似 g gundam 咁熱血就好

唔好成日都係冷係 cool 冷係悲情 o既劇情啦
唔好出現第二個肥田或者大河原就得喇
Extreme Gundam?
個黑影似乎係左右兩隻高達的剪影組成(左右有不對稱)唔通又會玩Union式變形?
仲有點解唔飛咗大河做機設:Beginning (比堅呢)Gundam 同Extreme(Urgly) Gundam 已經去到令人不安的地步。
仲想折磨一衆高達Fans到幾時!
近呢十年以黎,真係無一隻Gundam令我有當年睇 Z, ZZ 之類既激情再出現過。:79:

為左方便出多D玩具而設定大於用心設計一個有型既造型,高達如是,咸蛋如是,幪面超人更加係代表。:79:
睇呢張剪影,會吾會又係似巨人殖裝咁樣心口有把好長既劍呢?:80:
近呢十年以黎,真係無一隻Gundam令我有當年睇 Z, ZZ 之類既激情再出現過。

為左方便出多D玩具而設定 ...
pingpung 發表於 6-6-2011 03:33 PM

贊同﹗我唔否認wing gundam係帶來對高達世界既新衝擊,不過之後既gundam,我無咩興趣,對00既fans黎講,sorry,其實佢地好似係抄返rx-78既劇情咁,所以我先有感而發,希望可以出一d好似係g gundam咁熱血既片,又或者獨角獸咁估唔到驚喜既機設,不要再有 x-gundam、trun-a、咩星者呢d我會打入黑歷史既野出黎了…
看上去不错,是高达DCD吗?
which there is somenew concept & even exceed 00!
又睇下今次搞乜。。。
唔好好似Beginning配色咁花就好了
可唔可以換渣古做主角 ? 試下肥身形渣古唔錯
快d現真身啦!!!:45:
如果係 00 的後繼機...即係又要繼續打 ufo...
我好想睇番 d 正常的高達...唔想再打 ufo >
36韜 發表於 6-6-2011 12:12 PM

c兄 呢個機會好細...話晒"新作" 點會跟番00 打外星人/_\