Toysdaily 玩具日報

查看: 8236|回復: 22

[玩具攝影] [簡單分享] Angelina Jolie 安祖蓮娜祖莉 as LA SWAT : Hottoys + Headplay

[簡單分享] Angelina Jolie 安祖蓮娜祖莉 as LA SWAT : Hottoys + Headplay

先旨聲明, 呢隻HT SWAT 3.0買唔番架啦, 中毒自負.

死亡遊戲單野搞到小弟有D唔爽快.

最簡單消除不快嘅方法, 都係開盒野玩下, 影下相, 之後又係一隻快樂的貓~

HEADPLAY新頭:

呢隻Jolie品質有D參差, 小弟睇左四隻至收貨, 髮線位重係有D SAD, 不過諗住用嚟做SWAT, OK啦.

有條馬尾都帶到頭盔.

今次簡單分享, 直接去相:

總結, HT五六年前嘅女BODY好唔得.

手套, 膠鞋都太硬, 好難擺POSE.

小腿太幼, A字肩, 下次HT出女BODY要平平地買隻換至得.

HEADPLAY頭雕, 有表情, 起碼一眼認得出係Angelina Jolie.

可惜小弟唔識retouch, 其實搞搞佢會更好.

最後送上一張有Tomb Raider feel 嘅 pose:

各位帥兄, 請請!

:64:
真係走去吞 pop 影相...老闆...有人蛇王呀~~~:53:
:43:YEAH
著哂重裝都仲見到A字膊,仲要係DEEP A:ice:
真係走去吞 pop 影相...老闆...有人蛇王呀~~~
$hiine 發表於 2-6-2011 01:06 PM

你班友仔咪一樣~

使唔使咁快呀?
你班友仔咪一樣~

使唔使咁快呀?
catcat 發表於 2-6-2011 01:14 PM

唔使急~~ 最緊要快~~~:43:
換套背芯短褲先啦!唔係唔認得佢呀!
you can ask some c hing on this forum to help you repaint haha
你班友仔咪一樣~

使唔使咁快呀?
catcat 發表於 2-6-2011 13:14

又話你既女人唔比你玩女既:53:
呢隻HT 女 SWAT 係好野~~~ 我都入左個~~:71:
又話你既女人唔比你玩女既
布魯士 發表於 2-6-2011 02:17 PM

係噃!東窗事發!等我嗱嗱聲 cap 圖!唔好俾樓主毀滅証據先!
係噃!東窗事發!等我嗱嗱聲 cap 圖!唔好俾樓主毀滅証據先!
$hiine 發表於 2-6-2011 15:08

此風不可長呀:53:
二英戰呂布~~~:DD
Catcat 最過分係講大話:Jill 又話心口太大,安祖都唔見得細好多:53:
Catcat 最過分係講大話:Jill 又話心口太大,安祖都唔見得細好多
布魯士 發表於 2-6-2011 03:16 PM

著到禁密實, 睇鬼倒咩~~:DD