Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: catcat

[玩具攝影] [簡單分享] Angelina Jolie 安祖蓮娜祖莉 as LA SWAT : Hottoys + Headplay

著到禁密實, 睇鬼倒咩~~
lokia 發表於 2-6-2011 15:24

阿jill 夠密實la , 拉上拉鍊後,要求樓主解釋:53:
著到禁密實, 睇鬼倒咩~~
lokia 發表於 2-6-2011 03:24 PM

著到咁密實x2

況且呢套野送左防毒面具,一戴上去,鬼知係男兵定女兵?
著到咁密實x2

catcat 發表於 2-6-2011 05:38 PM

GIVE ME 5~~ :71:  我幫你~~ 佢地人多蝦人少, 實在可惡~~ :53:  haha~:DD
GIVE ME 5~~   我幫你~~ 佢地人多蝦人少, 實在可惡~~   haha~
lokia 發表於 2-6-2011 05:47 PM

:71: five~

人地已經無得玩女架啦,d攝影大師,藝術家呀個d大大重要落井下石。

下次佢地玩人體攝影時一於報警。
HT swat最正係2.0
2.0果時$4xx..配件同3.0一樣之餘重多左個door ram & 鏡 & 用真手套
3.0個名就upgrade左..多左個女swat版...不過其實反而係搵笨左
five~

人地已經無得玩女架啦,d攝影大師,藝術家呀個d大大重要落井下石。

下次佢地玩人體攝 ...
catcat 發表於 2-6-2011 17:50

攝影大師傅$ hiine 大大無講錯架:53:
著到咁密實x2

catcat 發表於 2-6-2011 17:38

Jill 夠有面具la , 仲有外套,樓主太多理由了:53:
GIVE ME 5~~   我幫你~~ 佢地人多蝦人少, 實在可惡~~   haha~
lokia 發表於 2-6-2011 17:47

:38:

樓主幫唔落