Toysdaily 玩具日報

查看: 6980|回復: 12

[新品預告] 女SWAT

1/6 TTL - SWAT
Manufacturer :TTL
Cantegory :Action Figure Boxset
Availiable :Aug 03, 2009
Unit Price :US$74.99

This figure comes with:
- SWAT Cap
- SWAT Tactical Vest
- BDU
- Duty Belt
- T-Shirt
- Body Armor
- PASGT Helmet
- Gloves
- L1.0 Female Body
- Real Like Head
- Sunglasses
- Gas Mask Bag
- Goggle
- Radio w/ pouch
- Tactical Boots
- Multi-tool w/ pouch
- G36C Machine Gun w/Silencer
- G36C Magazine x3
- M1911 Pistol w/ Holster
- Pistol Magazine x3
- Pistol Double Magazine Pouch
- Knee Pads

Max版主,有冇多啲圖呀?想睇吓有冇冇戴黑超嘅相,事關對眼係頭雕正唔正嘅關鍵點。不過就以上張圖嚟講似乎水準唔曳,咁嘅價亦幾實惠。版主有意一入嗎?
..........女版......:p
terrible.....
原帖由 燒賣 於 6-8-2009 06:09 AM 發表
Max版主,有冇多啲圖呀?想睇吓有冇冇戴黑超嘅相,事關對眼係頭雕正唔正嘅關鍵點。不過就以上張圖嚟講似乎水準唔曳,咁嘅價亦幾實惠。版主有意一入嗎?

暫時只得一幅相.....我只想要部份配件...可以的話..多數執散件~~
:72:
:45: 唔知係唔係小弟自己白痴呢?戴兩幅眼鏡出動會睇得清楚D咩?:45:
師兄...想請問呢個TTL係唔係新品牌?d質素ok ma?
幫貼

回覆 8# 的文章

佢又叫toys city龍之城...算係新品牌掛?....我只買過佢set鎗...質素幾好...
但衫褲配件就未玩過...唔清楚....

回覆 9# 的文章

thankyou~~好詳細~~~:77:
好似普通左 D 噤.......
原帖由 MAX 於 7-8-2009 02:11 AM 發表
佢又叫toys city龍之城...算係新品牌掛?....我只買過佢set鎗...質素幾好...
但衫褲配件就未玩過...唔清楚....

龍之城應該都有一兩年, 是一間內地公司, 一直以二戰為主, 早期推出過一些散件杉, 之後以推出full set 配件連杉為主(不含素體), 最近一兩個月才有現役產品推出, 今個月還有自家素體推出, 外國網站早已引入, 但香港好像到昨年尾才有舖引入.

早期產品無論cutting 和款式皆極似dml 出品, 故有抄襲之說; 後來不斷改良產品, 如引入大量皮件等等, 感覺已自成一格, 雖然cutting還是以配合dml body 為主, 只能說其造型比例大量參考dml

配件買過不少, QC算是不錯的, 唯皮件用料一般, 槍身木紋上色不及dml, 但整體還是感覺良好的