Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 訂左Enterbay 死亡遊戲的朋友入一入來

希望師兄快啲有得攞!
開咗盒睇其實唔錯嘅~
Daredaddy 發表於 2-6-2011 12:53 AM

之前未買過死亡遊戲小龍,始終係有大興趣~
其實自己覺得OK值咪得囉!但事實證明多一次,個版幾好都冇鬼用,又唔係賣隻版比我,重有隻船長,又真係要睇 ...
apes 發表於 2-6-2011 01:09 AM

船長無可動眼,失事率低d的,如果又失手,真係浪費+可惜......個版真係好正~
信譽?

問題巳経唔再係唔係(貨不對辦/有冇辦補救方法)了。 
I just feeling that this is ...
cywatt 發表於 2-6-2011 01:10 PM

我鐘意你用詭計呢個詞語~~哈哈
我今次當三舊水買個教訓
其實我覺得又唔洗咁偏激話EB騙人,所有野佢地都出齊哂,又無偷勁減料,只係個頭大貨出黎同個版唔似樣,呢個問題 ...
章戎 發表於 2-6-2011 02:31 PM

打個比喻吖
我本來係想食魚翅嘅,之後比左食魚翅嘅錢
最後佢拎碗碗仔翅當交貨?! 無野呀師傅!當我盲架?
無錯,湯底係一樣,啲肉絲都一樣
係啲魚翅變左粉絲 jar ma
重點我係要食魚翅!唔係嚟比錢食你啲肉絲呀!
主菜做唔好,啲配菜做得點靚都無用
打個比喻吖
我本來係想食魚翅嘅,之後比左食魚翅嘅錢
最後佢拎碗碗仔翅當交貨?! ...
FEMAN 發表於 2-6-2011 04:18 PM

你的魚翅比標野食左了
我做cd-rom 咁耐都要覆一覆.
EB:我依家唔係要貪咩小便宜要立即去拎你o個隻唔知乜人物12吋,
你當初訂價多少, 是賣什麼, 就給我什麼. 我不是想要多或要少任何東西.
咪求其送d 野, 就當過骨. 我要似番個版的李小龍的figure. 而不是帶了大眼仔的少爺Jim
其實只要你出得似個版, 大把人一出就會拎, 你乜都唔洗送
4.以貨不對辦為理由,照"風雲"事件一樣要求退返$300
但EB千其唔好玩完
唔係到時HOTTOY見冇對手,真係亂來都似
但EB千其唔好玩完
唔係到時HOTTOY見冇對手,真係亂來都似
LeO涼介 發表於 2-6-2011 11:27 PM

唔係 EB 存在,HT 就唔會 Jack Sparrow 加送 black pearl in a bottle la。 唔好比 EB 死。:o
唔係 EB 存在,HT 就唔會 Jack Sparrow 加送 black pearl in a bottle la。 唔好比 EB 死。
Hamjim 發表於 2-6-2011 11:41 PM

但,,冇人想佢死,
係bill 兄好似想自殺,,,,,,,,:31:
唔係 EB 存在,HT 就唔會 Jack Sparrow 加送 black pearl in a bottle la。 唔好比 EB 死。
Hamjim 發表於 2-6-2011 23:41

比我係ht見倒個對手咁弱~!基本上以後都唔駛放佢在眼內~!!:38:
所以就算eb未釘蓋~!ht已經可以開始亂o黎~!!!:no:
4.以貨不對辦為理由,旦唔知點做我仲訂咗兩個............:59:睇到差太遠啦:70::53:
但,,冇人想佢死,
係bill 兄好似想自殺,,,,,,,,
E神 發表於 2-6-2011 11:45 PM

其實邊有人想佢死,係佢自己人做到咁比ht上晒位都冇計ga..
緊係退~~!!
咁既水準已經冇收藏價值~~~
重有老蓮咁大個盒擺係屋企......
4.以貨不對辦為理由,旦唔知點做我仲訂咗兩個............睇到差太遠啦
ff628 發表於 3-6-2011 01:26 AM

訂咗兩個??  You're too brave to be true :34: