Toysdaily 玩具日報

查看: 14692|回復: 82

[分享討論] 訂左Enterbay 死亡遊戲的朋友入一入來

我都訂左......
睇完網友的post之後真係呆左,話曬隻小龍都成23k,
連唯一最似的"唔笑頭"都好似做衰左........

請問大家如果拎貨果陣覺得真係難以接受,拎唔落手的話大家會點做?
1.照要
2.hold住等下輪貨先拎
3.撻訂豪$300比佢當買個教訓
4.以貨不對辦為理由,照"風雲"事件一樣要求退返$300
風雲事件後,我已退曬訂,以避免任何意外
緊係照 4.以貨不對辦為理由,照"風雲"事件一樣要求退返$300 啦:63:

當然不會 3.撻訂豪$300比佢當買個教訓,我都無做錯,點解要教訓我:63:
無訂

不過會揀 "4" ,
貨不對辦, 回水合情合理

之前ht ironman 都曾經有回水 事件發生
一定4啦 差咁遠你叫我點要
我都訂左......
連唯一最似的"唔笑頭"都好似做衰左..... ...
自由之翼 發表於 1-6-2011 01:32 PM

如果我有訂,
先 2  後 4~~~~~~~~
当然4啦!!!係比個教訓佢地!!!
当然4啦!!!係比個教訓佢地!!!
pabaghead 發表於 1-6-2011 01:46 PM

Must 4  

You thor pic  ....好good
以貨不對辦為理由,照"風雲"事件一樣要求退返$300
4!!!!!
回左水先啦!!
就算佢改版~~~~一定有現貨,唔驚買唔到
我都訂左......
連唯一最似的"唔笑頭"都好似做衰左..... ...
自由之翼 發表於 1-6-2011 01:32 PM

C hing,我記得風雲系列果一役...你當時已經好激動。已經狠狠地跣到灘灘腰~
原來你呢一次...:79:

換着我,我會照去門市親自find out真相。禮貌地要求門市小姐要睇下大貨(禍不及家人,阿Bill哥哥個妹妹係無罪),自己ok,就拎!
吾ok~等遲下拎,遲下之後自己仍然吾ok~ 以果$300換兩個FS-200金屬 stand。(此乃EB 近年最穩陣佳作!:71: )

梗係堅 4 啦..
Support you bro!!
果三舊水我諗都凍過水架喇
但係我一定唔會去拎貨,出成咁仲要我拎,有無搞錯
頭像被屏蔽
不如搞個7月1號大遊行, 抗議柒標貨不對辦, EB回水, 再去中聯辦門口抗議EB北上厄人仔!