Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 訂左Enterbay 死亡遊戲的朋友入一入來

頭像被屏蔽
一定揀 4 啦:74:
真係唔明白 ...明知EB  D 衰野都要去訂, 點解唔等大貨先決定呢
回復 16# Strawberry

咁又唔同意大大嘅講法喎
如果佢出到有8 成個版嘅質素嘅話都仲講得通,仲會讚成大大嘅講法添

但係佢而家真係貨不對版得太緊要喇
我達成協議係要我睇到果個版,唔係要而家個走樣版麻
佢連北京展果個水準都做唔到呀而家
所以都係撻訂算喇
頭像被屏蔽
eb....

真係恨鐵不成鋼........

點解~~~~~~~~
5. 如果我不訂, 就不會有1-4...... 所以 以後都不會訂EB~~~   (說笑, 說笑)
我都訂左......
睇完網友的post之後真係呆左,話曬隻小龍都成23k,
連唯一最似的"唔笑頭"都好似做衰左..... ...
自由之翼 發表於 1-6-2011 01:32 PM

Firstly, the pre-order price is 1.9k, deposit is 0.2k :35:

Secondly, if the actual product is 難以接受, I'll go for option #4 with the dealer & if things don't work out, that means I'll go for option #3 & treat the deposit as beggar charity. :67:
頭像被屏蔽
冇訂...不過我覺得退訂要人比返$係講唔通既...

明知e記出野係咁....你訂得就要預坐,冇得講貴就可以退... ...
雷奧 發表於 1-6-2011 03:38 PM

e記個隻都冇人買.... am afraid this is not the case, as some of my mainlander clients have also bought this figure (heard that it's quite popular over the china border). :47:
Yes, seems no complaints from China customers.  Maybe they haven't seen good Bruce Lee figures before?  :?
岩岩去左睇實物

真係麻麻地....賣單算了.....
岩岩去左睇實物

改咩名好? 發表於 1-6-2011 05:08 PM

其他人或許有保留...
但呢一次呢番說話出自你囗,無言了...
因為我知道你一向幾撐EB。
岩岩去左睇實物

改咩名好? 發表於 1-6-2011 05:08 PM

咁小弟都心中有數了。
其他人或許有保留...
但呢一次呢番說話出自你囗,無言了...
其實你一向幾撐EB。
sumsum.com 發表於 1-6-2011 17:13

連龍7 都唔要,真係比 ok 仔都吠了 :50: