Toysdaily 玩具日報

查看: 27592|回復: 80

[個人收藏] 可會記起我們 "貓忍黨" 係 << 功夫貓黨 >> 先正確呢...

今日本想係家中的玩具櫃搵"機動警察"首辨,但~想搵的,搵唔到, 無意中發現佢地呢...:@

當年係無記電視播時,好鐘意睇, 唔知"td"有無大大同在下一樣都鐘意Le班貓黨呢~:unhappy:

貓忍黨基地

兩位"男1"&""男2"  佢地叫物名?! 己記不起了...:(

"女1"  and 4隻黨員

遲D有時間整理好再影過D靚相呢....:34:

謝謝觀賞:64: 不喜請勿插呢~~:cool:
嘩,正&#22050;~
我細個有睇ga~
忍者貓黨,兒時動畫...
又一回憶產物...
I still have my original set too!!
[:34:
忍者貓黨...好懷念...
我記得一號叫太郎...
成套野最勁係隻女僕, 好似叫美芝...她的全彈發射...超勁...嘿嘿...

好想 shf / robot 魂出番呢套野...不過, 應該冇咩可能...>_<
我細個有基地嫁~xd~好正~
功能貓黨:52:成二幾年前&#21874;野
I still have my original set too!!
[
TygarKing 發表於 30-5-2011 09:38 PM

:77: 恭喜恭喜.
忍者貓黨...好懷念...
我記得一號叫太郎...
成套野最勁係隻女僕, 好似叫美芝...她的全彈發射...超勁...嘿 ...
36韜 發表於 30-5-2011 09:39 PM

太好了,大大記得佢D名,謝謝哦...:$
:$經典到無朋友,,....我細個集集追嫁!點會唔記得佢地!!:71:
功能貓黨,正到無倫,師兄仲有,真係勁~:71:
經典到無朋友,,....我細個集集追嫁!點會唔記得佢地!!
過氣玩具狂徒 發表於 30-5-2011 09:48 PM

請問大大可記得男2和其他cat的名呢...:p
功能貓黨,正到無倫,師兄仲有,真係勁~
Agent-Smith 發表於 30-5-2011 09:50 PM

:64:
故唔到當年買後玩完一收 就 收埋 左十多年...:42:

主角:白色叫太郎,藍色叫十郎,紅色叫寶寶。
配角:藍色紅翼叫安德魯 ,大隻肥佬叫鷹之界,綠色潛水叫哥頓,黃色叫力奇,四人的配件可組合大炮.
我記得片中最強是導彈魔女(美芝),最"串咀"係旁白把聲,:love:
還有,太郎集集都入唔到圖一的貓神機械人,只有在最後一集才入到.:71:
請問大大可記得男2和其他cat的名呢...
火宅之人 發表於 30-5-2011 09:51 PM

我只記得藍色果隻係十郎

見到女介紹自已就咁講"我個名叫十郎,十郎個十,十郎個郎":66: