Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 真紅之女神!!!!—ROBOT魂 限定品 GUNDAM ASTRAEA TYPE F 完全玩評報告

小弟已經賴野...事緣今日去旺角搵type f.行in's point ,信和,兆萬,結果係兆萬1樓買入.點知回家一睇,發覺盒已經開過(都係怪自己唔check),而內裡都曾經開過(double 膠紙),而且係無說明書...最大一個問題係發現背部有膠水積:Q...宜家點解可以咁樣做生意:53:...以後都唔會再光顧...有無攪x錯,呢o的無良商店大家都係小心.....
唔該樓主報告~紅色係幾搶眼既...不過都係白色好睇d(個人認為
回復 31# mmm2000hk

一樓個間好friendly wor~~
double膠紙未必係開過啦~無說明書就大件事d
其實見開過就唔可以買了
兆萬1樓個老闆幾好人KA WO...又係見習生- -
回復 33# kkkiii0079

小弟第一次光顧此店...照你咁講double 膠紙都算...但連說明書都無,你話離唔離譜...都怪小弟大意....正一黑店
回復 35# mmm2000hk

說明書都無就真係怪d
你買個陣個運輸盒開左未先?
如果開左既話,就真係唔好買,有時廢事搞到唔開心。
anyway,兆萬一樓係好店,之前我入隻taubarn,搵好耐都搵唔到,都係係佢度入手。
回復 36# kkkiii0079

因為係last 一隻放係玻璃櫃display.所以拆咗出黎..可能我同佢八字唔夾...
回復 37# mmm2000hk

如果係咁真係有機會開過
回復 34# kevin629

師兄,不好意思,你都係見習.....:64:
我少出post,但唔代表我係吹......所有都係真實如有半句作大------天打雷劈,孤獨終老...唔再騎刧此post...thanks kkkiii0079 ching....:64:佔用ching o既post...:64:
大大你啲相好正呀:71:
白色嗰隻個人認為較型;但價錢就...唉
小弟已經賴野...事緣今日去旺角搵type f.行in's point ,信和,兆萬,結果係兆萬1樓買入.點知回家一睇,發覺盒已 ...
mmm2000hk 發表於 30-5-2011 06:38 PM

下次小心d了...
少慢買野要小心:74:
回復 41# dennistoyS

thx啦~~~
白色個隻真係........買不下手啦老實~~
红得·好正~:handshake:
回復 44# gnx2

如果有埋白色就好,不過天價,唯有係咁先啦~~