Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 真紅之女神!!!!—ROBOT魂 限定品 GUNDAM ASTRAEA TYPE F 完全玩評報告

何上有現貨, 個價重跌緊添
等佢再跌多D先入都未遲
alexpd 發表於 29-5-2011 11:59 PM

何上係邊??:64::64:thanks
當日入FFN個時,見多一隻限定,訂得一隻,唔差多少又訂埋佢,點知個效果出奇地好玩。不過, ...
kkkiii0079 發表於 29-5-2011 11:02 PM

心口個兩支角,一路玩一路跌

Mine too....but no such problem on the white one
thx sharing bro
回復 17# felixchi

yeah,唔算係一個好大既問題~不過有d麻煩lor~
依家玩過ffn之後,無r魂係難玩啦~~
回復 15# eric

星期五問就最低伍發零, 星期六已經跌到伍衫零:70:
回復 16# mmm2000hk

打錯字添:50:
係"何止", 唔係"何上":56:

其實係噤, 邊間跌就唔講啦, 不過星期五問最平要伍發零, 星期六再問就已經伍衫零.
回復 21# alexpd

一來就貴左咁多?anyway,呢度discuss隻野為主啦~~價錢個d無所謂啦
回復 22# kkkiii0079

唔好意思, 我見有人問我先答, 如引起不便, 深感抱歉:64:
回復 23# alexpd

不會啦,其實如果你想知道價錢個D,可以PM我~~哈哈~~
因為個版規話呢度唔好DISCUSS價錢啦~~不過,玩玩具一方面要開心,另一方面又要睇住個荷包,所以關心$$係好合理既~~
唔錯wor,而家幾$先:?
回復  eric

星期五問就最低伍發零, 星期六已經跌到伍衫零
alexpd 發表於 30-5-2011 11:55 AM

嘩...5魚
回復  cfmok2003

就係無無限金錢,所以無入到之前個隻啦...........~~哈哈~~
kkkiii0079 發表於 29-5-2011 11:57 PM

我好彩白色果隻係最早期訂,四魚搞掂:78:
回復 27# stonekeung01

我後尾先知買本野有得訂啦.........
回復  stonekeung01

我後尾先知買本野有得訂啦.........
kkkiii0079 發表於 30-5-2011 06:05 PM

我有買本書但冇用到,就咁去衰仔訂
哎呀,個時就係未識得去訂野....><