Toysdaily 玩具日報

查看: 37554|回復: 171

[新品消息] EB - 李小龍 死亡游戲大貨最新相片!

:34:

相關帖子

咁分分鐘下年先出到~
果D"香"狀~~有粗有幼,彎彎曲曲既~~~~唔通係雙節棍?
第二幅圖咁多注香既?送埋香爐比我地拜祭 龍哥 定拜祭 Kill Bill 之後既 Bill 哥 呀? :34:
又玩一件一件咁影……
:$係不久既將來就會見到實物
國內會場版本來話23號會到貨........... :34:

照睇下個月頭應該真係會有啦掛
ng好到時又影d手手腳腳同盒俾人睇

EB - BILL 爺大玩李小龍 死亡游戲 ~~~~~~紙袋 !

相片轉至友台兵人在線

有貨不發在玩紙袋, 好樣的 ~~~~~

真係唔明,點解要將d賣點(body,戰損頭雕)收收埋埋,而比d無咩人會關心ge部件比人睇
bill爺,以你今時今日ge型象,你唔會覺得剩係出隻手都會吸引到大把人爭住訂,如果係ge話真係要響第2幅圗裝返著香比你:ar:
嘩!! 做埋model 添!! 幾時雕自己呀? 快d 出埋12寸啦!!
嘩!! 做埋model 添!! 幾時雕自己呀? 快d 出埋12寸啦!!
realclivea 發表於 24-5-2011 01:24 PM

大把人雕緊佢使咩自已雕.........:76:
:71: bill爺真係幾自戀同幾陶醉係自己個世界...懶理人家感受
無緊要...如果你出到好野  你就算有精神病 我都一定會支持你 :34:
可唔可以唔好搞咁多小動作呢:angry:
到日子出不到货就拍零件照片想敷衍过去……当玩家的智商为0么……

最搞笑的就是疑似和玩意社串通说什么货物已到,但是盒子全部被压坏了,不让取货……什么快递这么威猛哦,一批玩具竟然全部被压坏……这种话怎能让人相信呢?
姐姐又話五月底係第一批ge
點解現在先上.....色...