Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 香港玩具節返來了,你會唔會去?

散"死/貴"貨...
好難支持你們的~
:74:
pass!
Cyclone電單車299?點支持呀?
再check清楚個主辦商...
佢D地舖都已經夠運吉...
真係唔敢諗個EXPO會係咩樣...

同埋點解樓主D POST大部份都係講開倉咁過癮o既...?
真係咁多值得去咩...?
上次因為睇 '高迪安' 先去,但乜都冇買,
D 倉底貨呀,次貨呀,垃圾呀,貴價出售,
入塲費事少,排長龍等車事大,熱到出油,

上次去完得唔到滿足,谷住谷住,結果要即時去行皆旺同IN point買野先有高潮。

我都聽過唔少呢D劣評,因有D人只會批評而從不讚揚,但係我個人比較有主見,唔會盲目聽流言,所以早年就心存希望地去左個青衣玩具開倉,幾經辛苦搭巴士去到工廠區搵到開倉既工廠大廈,等左好耐卒之搭到載貨電梯,上到去個門口人山人海,心想死啦唔夠人快,入去之前仲要係門口將我既背嚢寄存係佢地度,入到去搵所謂既超平筍貨,原來係限量唔知幾件(唔知係唔係真係有人買到),當然係買唔到啦,咁唯有再去搵吓我其他既心頭好啦,,好彩仲有好多貨,睇吓個價錢,,仲貴過十八區任何一間玩具店,咁我駛乜山長水遠入黎呀,乜嘢叫做開倉呀(傻仔,人地賣廣告宣傳叫開倉,冇講過大減價喎, 開倉唔等如大減價喎)?好算數,最多咪出旺角買, 心諗冇理由空手而回架?唔好灰心再睇吓有咩平嘢執先,行左半個鐘,全部都係D唔係好受歡迎同埋過氣既玩具,就算幾平我都買唔落手,咁唯有走啦,係門口我再排多次隊攞返我寄存係佢地度既背嚢(我心諗駛乜要人放低個袋吖,就算真係有賊都偷唔落手啦),兩手空空咁迫巴士返屋企,係巴士上諗起阿媽成日教我地邊度有咁大隻蛤乸隨街跳吖?”,再諗起呢度既巴打流言,我而家真係信到十足十,如果仲要我係入場之前係俾左入場費既,咁就真係對唔住喇主辨單位我想同你講:[我諗我喺呢個Moment……要爆喇!!]

Look forward to it if they have 1:24 / 1:18 car toys~~~
如果要比錢入場,我不如搭車出去MK 油麻地行下算啦~~~
都唔知去黎做乜
頭像被屏蔽
去!!! 等左好耐!!! 之前只係去, 冇錢買, 今年有野做, 可以買下野了
嘩...入場要比..3x....無野呀, 還要系 "XX行"....攪, 我玩開StarWars....都有幫佢買過下野, 就系上年全店做從8折個次, 佢其它貨....貴過哂出面鋪好多好多.....當人白痴, 早幾年佢地都攪個"玩具節"系九龍灣.....個次我都有去, 我同朋友一路排隊等入....熱到爆...., 入到去行完...只想~爆粗 @#&*^&&.......又貴又垃圾, 又系空手而回, 出旺角行好過.....:die:.........今年請我都唔去

還有走時聽到一班人講, 原來不用排隊入同比入場費, 就是在走個出口入返去就得, 門口個條友不會理.......唔知真定假,只系聽到有人咁講 !
d價...好似咩左d..同埋有無咩主題先?...懷舊?...新品?...嘉賓?:67:
乜入場費要成30蚊咩 ??
邊度寫 ? 唔通我眼大睇過龍 ?
如果係咁, 我都放棄了.......
我都會去睇下,睇下有冇D舊玩具match我呢D老餅
有幾次都執到好野

玩具展係俾咁多位大大睇/買玩具的多一個選擇,而唔係唯一的選擇

個展搞得好唔好從開的次數、人流已經反映出來了