Toysdaily 玩具日報

查看: 24077|回復: 21

[分享討論] 超獸機神d關節變左色呀!!! 今日拆件浸雙氧水

手同心口變左yellow, help!:help:

點解post唔到bucket d相嫁????

多得小文兄教學, 今日放假開工拆件:angry:

其實呢隻好易拆, 希望2日可以搞掂:handshake:
放心,我隻13R啲關節都係咁嘅情況:30:,曾經有位高人教過小弟可以用dilute嘅”碧麗珠”去試下慢慢沫,但本人一直未有時間柝件去試:67:
咁大劑:50:
just check mines immediately..
lucky... no problem
咁大劑
iamfinethankuuu 發表於 21-5-2011 03:44 PM

未必隻隻有事,睇彩數,我隻13都一直無事,返而R就出事,唉:42:
真唔好彩:30:
回復 7# hk小文
thx a lot bro 小文!!!
回復 8# AK30

但其實一年半載後,都會黃番,但無咁黃就是了。
Bro小文,順帶一問折件麻煩嗎?有乜要注意?thx!
Bro小文,順帶一問折件麻煩嗎?有乜要注意?thx!
AK30 發表於 22-5-2011 03:54 PM

拆件不麻煩,小心 D 大脾的彈弓和小鑼絲,同埋象頭中間有條十字型膠條,要揼出來的。
想請問 hk小文兄係咪普通藥房只得一種雙氧水賣?
同埋浸嘅時候係咪唔駛溝白開水?
Thanks!
頭像被屏蔽
想請問 hk小文兄係咪普通藥房只得一種雙氧水賣?
同埋浸嘅時候係咪唔駛溝白開水?
Thanks!
Daredaddy 發表於 22-5-2011 05:08 PM

普通藥房賣的雙氧水便可以。同埋浸嘅時候不用溝白開水,但浸時最好封住佢,無咁易倒瀉。
放心,我隻13R啲關節都係咁嘅情況,曾經有位高人教過小弟可以用dilute嘅”碧麗珠”去 ...
CombattraV 發表於 21-5-2011 03:23 PM

碧麗珠沒有用的