Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: neo.L

[其他] 唔係係咪得我唔知,原來MARK V已經冇得訂......

MARK 5 從年初開訂至今個星期停訂足足有成5個半月,應該比足時間真正玩家考慮或因MARK 6而愛上IRONMAN既新玩家,但如果到出貨日後才愛上HT IRONMAN既玩家到時在網上用抄價後追,那真的無可厚非,正如現在人狼或戰士300個抄價去到2XXX!那些賣家是否該受罵?本人算係HT IRONMAN愛好者,1/1/2011已訂2隻MARK 5,一隻玩一隻收藏!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我覺得炒風開始緩和,mark 56都開始平返,而家重邊有咁多人接炒貨,要買ht野既人會一早訂/買左,唔買/考慮買既人睇到超高價錢都未必會後追,同埋yahoo好多3千以上既12吋都係自已托價多而唔係真係放得出
我覺得炒風開始緩和,mark 56都開始平返,而家重邊有咁多人接炒貨,要買ht野既人會一早訂/買左,唔買/考慮買 ...
colanhong 發表於 23-5-2011 01:26

DX04都開始跌返好多....根本無人買就會跌
頭像被屏蔽