Toysdaily 玩具日報

[其他] 唔係係咪得我唔知,原來MARK V已經冇得訂......

冇得訂唔緊要,鍾意概一早訂咗!!
冇得訂唔緊要,鍾意概一早訂咗!!
freelander77777 發表於 20-5-2011 10:31 PM

X 2~
一間餐廳,如果請了一個冇晒錢既人一個包....如果呢個係美國人...可能會收到一封道謝信.
如果佢係一個中國人...咁第2日..就會來了10幾廿個同鄉以為有著數....
其實都開訂好耐啦,鐘意的人要訂都一早訂晒啦!有乜出奇!?:67:
其實都開訂好耐啦,鐘意的人要訂都一早訂晒啦!有乜出奇!?:67:
預訂期限都好耐下, cut訂唔出奇呀, 差唔多la
其實都開訂好耐啦,鐘意的人要訂都一早訂晒啦!有乜出奇!?
kkkso04010 發表於 20-5-2011 11:59 PM

其實我都一早訂左mk v架啦,我見佢冇得訂以為就出,問佢又唔係咁啫,我買咁耐第2次見,第一次係ht最後一個軍人,係隻狙擊兵,一早就冇得訂,佢而家比我個joker脅持住......
回復  ilovetoys
我都係無心得罪同針對,不過是否買完用黎炒(賣)其實有何問題?HT野人人可訂,要炒都係 ...
samuellam 發表於 20-5-2011 08:46 PM

大大 我同意炒賣絕冇問題, HT有得訂而訂購時段也充裕,所以基本上玩家炒家河水不犯井水,冇底觸的。 但有 ...
Strawberry 發表於 20-5-2011 09:03 PM

:34::34:
你地又啱喎..... 可能我諗多左 :34:
所以我一向都係中意就訂, 從不後追的:64:
回復  ilovetoys

HT 依家出得快且密,佢地炒得幾多隻?
而且呢D港式炒風唔會keep到好耐,一窩蜂玩殘晒 ...
jackyt 發表於 20-5-2011 09:04 PM

我中意你句"我主觀願望呢個風氣快D爆煲" :34::66::34::71:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
哈 我就工作上生活上望人好既 如果冇第二巿場 就代表你同我手上既過千figure將不能賣出去或要轉手時大幅 ...
Strawberry 發表於 21-5-2011 09:29 AM

:71::71::71:
哈 我就工作上生活上望人好既 如果冇第二巿場 就代表你同我手上既過千figure將不能賣出去或要轉手時大幅 ...
Strawberry 發表於 21-5-2011 09:29

我好似睇緊財經報導。:x
頭像被屏蔽
cut 左啦!?
今即係話佢唔會改d銀色位塗裝啦.........
唯有自己黎!