Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Hottoys mark vi現貨同waiting list一齊賣

唔可以有新入坑人士?
saihttam 發表於 14-5-2011 02:53 AM

奇就奇在每次熱門貨總有大量"新入坑人士"..........:ar:
奇就奇在每次熱門貨總有大量"新入坑人士"..........
Gretzky99 發表於 14-5-2011 03:02 AM

還要是年近60的女士....
拿著張紙去買了現貨之餘, 還拿著張紙訂廿隻figures
"新入坑人士".........:ar:
其實訂金加大都係好辦法!!!!咁起碼唔會阿豬阿狗都走去訂!!!我覺得炒唔緊要!!你可以拎到咁多本咪訂囉!!對我地用家冇影響!
有時陰謀論諗,拍賣網d貨可能係HT放上去添,邊個知?
有時陰謀論諗,拍賣網d貨可能係HT放上去添,邊個知?
solarlord2001 發表於 14-5-2011 01:04 PM

可能係某些人利用員工福利來謀取暴利?
係呀,佢直頭俾錢D學生, 上去HT數人頭
558558 發表於 13-5-2011 11:56 PM

多啦事件重現??
還要是年近60的女士....
拿著張紙去買了現貨之餘, 還拿著張紙訂廿隻figures
"新入坑人士".........:a ...
炒飯俠 發表於 14/5/2011 08:43

你講個D 可能係炒家, 我講緊的"新入坑人士"係個D 之前miss 左訂, 而家想要返去買正價個D真"玩家"
多啦事件重現??
$hiine 發表於 14-5-2011 01:09 PM

多啦事件??可否詳述?
其實訂金加大都係好辦法!!!!咁起碼唔會阿豬阿狗都走去訂!!!我覺得炒唔緊要!!你可以拎到咁多本咪訂囉!!對我地 ...
katokit 發表於 14-5-2011 12:41 PM

訂金加大對玩家都有一定的影響, 雖然玩家不是每款訂幾隻以上, 但如果訂金加大, 玩家想訂不同款式的figure變相增加負擔....

勿傷及無辜啊~
奇就奇在每次熱門貨總有大量"新入坑人士"..........
Gretzky99 發表於 14/5/2011 03:02

所以好明顯有炒家去排隊, 有D 都明知(認得) 係邊間鋪既tim, 而因為咁就令到真係"新入坑人士"用唔到正價買, 咁如果係"新入坑"miss 左訂個段時間有幾奇? 而家當然係想用返正價買現貨, 而發覺排現貨個時D 炒家又搵人黎(打尖) 買幾隻, 令到真係想買返既人但因為炒家買唔到, 咁點解唔可以怪炒家?
頭像被屏蔽
炒家們真係一味買得多, 又唔睇下個市咩情況
依家成個yahoo auction都係 mark 6,
真係等坐沉船啦:45:
炒家們真係一味買得多, 又唔睇下個市咩情況
依家成個yahoo auction都係 mark 6,
真係等坐沉船啦
jerryfai 發表於 14-5-2011 04:05 PM

賣唔出,咪Display兩個型態 law ... 怕什麼
回復 73# 558558

可惜炒家們唔只買2隻
睇怕要擺出十幾個型態lu:58:
頭像被屏蔽