Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Hottoys mark vi現貨同waiting list一齊賣

唔知幾時國務院發出通知~我地要打擊玩具炒風~因為已經嚴重影響民生

打壓貪商重罰炒家: ...
逆天原罪 發表於 13-5-2011 06:23 PM

agree X2
回復  terry1997

一定有影響,只要上丫苦一看個價,每件最少都貴幾魚,HT 仲唔乘機加價賺多D
HT 老 ...
kkkso04010 發表於 13-5-2011 06:28 PM

由mark v開始我覺得ht d 野加得太勁,小龍,阿jill 加一魚都可以接受到,因為材料價貴左都可以體諒,但mark ii sweeney todd都升得太勁啦,參考類近 ge figure最多都係值$1250(mark ii比 wm mark iv升成3魚),但一升就升到$14xx咁ge做法同hold貨炒貨ge 炒家有咩分別呢?要壓制炒風!?不如加訂價加到5魚一隻 or full pay,睇吓班c9,o靚妹仲訂唔訂2隻,加價加得禁狼,:45:小弟e d苦學生真係中哂流彈:70:
由mark v開始我覺得ht d 野加得太勁,小龍,阿jill 加一魚都可以接受到,因為材料價貴左都可以體諒,但mark i ...
O暈 發表於 13-5-2011 06:43 PM

唔止學生~打工都辛苦~你幾時聽到人工有咁既升幅~
    但......好似金價~~~想佢跌~~冇可能:61:
由mark v開始我覺得ht d 野加得太勁,小龍,阿jill 加一魚都可以接受到,因為材料價貴左都可以體諒,但mark i ...
O暈 發表於 13-5-2011 06:43 PM

讚成 full pay,對我地這些用家全無影響,因為遲早都要找數
睇下你班C9 呀叔可以full pay 幾多隻 :66:
對於玩家啦既我~絕對係無奈~:sad:
講番現貨, 放工17:30去到... 仲有貨番...
唔知而家賣晒未呢???
講番現貨, 放工17:30去到... 仲有貨番...
唔知而家賣晒未呢???
558558 發表於 13-5-2011 09:03 PM

最好好似T1000咁多..:73:
iron man 唔駛諗,, 我覺得好快賣晒!!  講真,, d貨少先值錢,, 你買都值錢野,,個心都開心同珍惜d,, 係唔係???:66:
7 點半打去話sold out 啦
我之後大概5-6點行過時,見到地面個層有個男人腳邊有五隻mark 6!!!!
放工行過現時點眼見士多比你老細放左三袋mk6係鋪入面,估計其他老細都入唔少貨!
我9點半出去買拉打~行過HT仲有:55:
班老細組隊爬龍舟都得啦:66:
明天有冇機會有呢?
我6:30 行過, 我見到有最少 有20 箱, 好多炒友就真, 我幾條友經常係 MK MTR  註守