Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Hottoys mark vi現貨同waiting list一齊賣

當師奶變成股神,凶多吉少。同一道理,當師奶排HT現貨,大家應該仲記08年發生咩事?只係時間嘅問題!:38:
當師奶變成股神,凶多吉少。同一道理,當師奶排HT現貨,大家應該仲記08年發生咩事?只係時間嘅問題! ...
Demon 發表於 13-5-2011 05:46 PM

無錯,07年行街時任何人都講股,以為自已係股神,跟住就...............
今日ht 有咁多呀叔同c9 去買,哈,希望遲d有平價執:73:
當師奶變成股神,凶多吉少。同一道理,當師奶排HT現貨,大家應該仲記08年發生咩事?只係時間嘅問題! ...
Demon 發表於 13-5-2011 05:46 PM

甘真係睇下邊個唔好彩喇:38:
甘真係睇下邊個唔好彩喇
mark2004 發表於 13-5-2011 05:55 PM

那就唔知了,只知最好彩一定係HT 哈活,今次mark6 QC 咁差都勁多人買:67:
那就唔知了,只知最好彩一定係HT 哈活,今次mark6 QC 咁差都勁多人買
kkkso04010 發表於 13-5-2011 06:03 PM

最後果批,qc已有改善,可能我好彩啦:(
最後果批,qc已有改善,可能我好彩啦
O暈 發表於 13-5-2011 06:05 PM

Ching 都係今天入貨?
Ching 都係今天入貨?
kkkso04010 發表於 13-5-2011 06:07 PM

上一批,四月尾取的,我ge收藏中唯一一隻唔係sad貨
無錯,07年行街時任何人都講股,以為自已係股神,跟住就...............
今日ht 有咁多呀叔同c9 去買 ...
kkkso04010 發表於 13-5-2011 05:54 PM

哈哈~可能一直keep~到左幾年水位都仲係幾百-1千~真係得謄笑:34:
   本身就有得訂~想買既一早買左~要後追既根本就好小數~
   唔通而家樓同股市都咁難玩~玩到要炒玩具炒鹽炒奶粉:55:
回復 22# O暈

ching 恭祝晒    :71:
回復 23# 逆天原罪

:66: 如果網上有平過訂貨價,我都會買多野擺下
另現在唔止香港人乜都炒,連大6 C9都勁炒玩具,e個乜野世界
回復  逆天原罪

如果網上有平過訂貨價,我都會買多野擺下
另現在唔止香港人乜都炒,連大6 C9都勁 ...
kkkso04010 發表於 13-5-2011 06:14 PM

又要引用4隻大字"自由市場":67:
又要引用4隻大字"自由市場"
O暈 發表於 13-5-2011 06:15 PM

:67: 無錯,這個4字真言好適合
又要引用4隻大字"自由市場"
O暈 發表於 13-5-2011 06:15 PM

唔知幾時國務院發出通知~我地要打擊玩具炒風~因為已經嚴重影響民生

打壓貪商:53:重罰炒家:59:改正不良風氣:71:
HT令到多左好多人知道依家D玩具並不是兒童玩意,是成人玩意,最慘成為了炒賣工具,都唔知係咪因為咁攪到HT依家定價越來越貴:59:
回復 29# terry1997

一定有影響,只要上丫苦一看個價,每件最少都貴幾魚,HT 仲唔乘機加價賺多D
HT 老細寧願自已賺多D啦,所以個價只會越set 越高:59: