Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 少佐分享 - 我的 The Dark Knight ~~~

我有的你都有... 重點在 米sir 的人和相機... 小弟都係唔啱大大既啦... 大大去揾 米sir  ...
$hiine 發表於 4-8-2011 15:15

真心唔知,邊個係米 sir
我有的你都有... 重點在 米sir 的人和相機... 小弟都係唔啱大大既啦... 大大去揾 米sir  ...
$hiine 發表於 4-8-2011 15:15

我得部門ipad 炸:63:
張圖係大大既噃......

仲睇... 快 d 出教學啦......
$hiine 發表於 4-8-2011 13:39

張相影得咁差,我無資格教:50:
benbenben4213 發表於 4-8-2011 03:28 PM

正確應該係TD教學天皇沙龍王老師(綽號TD 米原康正)
正 LE :$
真係分唔到你地係老友定唔妥對方......:47:
頭像被屏蔽
真係分唔到你地係老友定唔妥對方......
neo.L 發表於 4-8-2011 08:48 PM

梗係亦敵亦友個隻啦!

漫畫設定多數都係咁,悟空VS魔童; 阿童木夢叶VS新妻英治; L VS KILLER....

不過係TD,係三國志大戰咁解囉。
梗係亦敵亦友個隻啦!

漫畫設定多數都係咁,悟空VS魔童; 阿童木夢叶VS新妻英治; L VS KILLER. ...
catcat 發表於 4-8-2011 09:49 PM

貢深Ge, 貢師兄一定係諸郭亮啦:77:
benbenben4213 發表於 4-8-2011 03:28 PM

連 米sir 都唔識...大大真係......:42:
米sir 者...布魯士 大大是也...人稱 TD米原康正...其攝影功力深不可測...曾將污濁既烏龍茶拍攝到如水一般既清澈...成為攝影界既一時佳話......:$
布魯士 大大雖然天才橫溢...但卻一點都唔吝嗇...近年更開班授徒...將畢生功力結集成書...分成 上 中 下 三冊傳授世人...故再贏得 米sir 既稱號......:78:
真係分唔到你地係老友定唔妥對方......
neo.L 發表於 4-8-2011 20:48

我成日比人針對:63:
梗係亦敵亦友個隻啦!

漫畫設定多數都係咁,悟空VS魔童; 阿童木夢叶VS新妻英治; L VS KILLER. ...
catcat 發表於 4-8-2011 21:49

咁一定係李小龍對於成龍:63:
正確應該係TD教學天皇沙龍王老師(綽號TD 米原康正)
正 LE
Oldcat 發表於 4-8-2011 08:19 PM

:71::71::71::71::71:
連 米sir 都唔識...大大真係......
米sir 者...布魯士 大大是也...人稱 TD米原康正...其攝影功力深 ...
$hiine 發表於 4-8-2011 10:33 PM

水一般既清澈既烏龍茶真係令我眼界大開呀∼∼∼∼:$
水一般既清澈既烏龍茶真係令我眼界大開呀∼∼∼∼
ilovetoys 發表於 4-8-2011 22:58

點解連你都針對我:63:
無隻都係好嘢,相又影得靚!