Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 少佐分享 - 我的 The Dark Knight ~~~

又點呀 Suey... 得啦小弟知啦... 睇 Marvel... 港人最熱愛嘅係蝙蝠俠吖嘛......
$hiine 發表於 4-8-2011 07:52

點解你會變成咁架  :53:
點解你會變成咁架
布魯士 發表於 4-8-2011 07:55 AM

咪大大你教小弟既囉... 大大仲話 figure 頭上張貼紙唔好撕落嚟... 否則會俾人當二手嘢吖嘛......:38:
咪大大你教小弟既囉... 大大仲話 figure 頭上張貼紙唔好撕落嚟... 否則會俾人當二手嘢&#21 ...
$hiine 發表於 4-8-2011 07:59

你仲要老屈我 :53:

你變左喇!我對你好失望:56:
大大知唔知邊五隻係熱炒 figure 先......
$hiine 發表於 4-8-2011 07:54 AM

在下見識膚淺,願聞其詳!
在下見識膚淺,願聞其詳!
Oldcat 發表於 4-8-2011 08:12 AM

小弟都唔太清楚... 不過聽講 米sir 晏 d 會出教學... 仲分上中下篇添... 內容深入淺出... 小弟就一定密切留意推出日期嫁啦... 大大你呢......:65:
十個讚~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
$$ 既表現~ 實在係充滿霸氣.....

依E~ $$反擊戰喎,$$對小龍,未過半場, 1:0
熱抄figure保護膠膜教學,個人非常期待中!
熱抄 figure 保護膠膜教學,個人非常期待中!X 2
$$ 既表現~ 實在係充滿霸氣.....

依E~ $$反擊戰喎,$$對小龍,未過半場, 1:0
catcat 發表於 4-8-2011 09:06

我點會夠錢大打:no:
岩岩食飯忍不住看樓主隻batman 成一小時:no:

實在影得太美了:help:
岩岩食飯忍不住看樓主隻batman 成一小時

實在影得太美了
布魯士 發表於 4-8-2011 12:43 PM

張圖係大大既噃......

仲睇... 快 d 出教學啦...... :he:
:52: $$....登登登.....$$.....登登登......$$

吧啦吧啦吧啦吧啦 $$:52:

(寄調電視版 batman)

$$,你的財富可比 bruce wayne ,請問小弟可否做你的羅周賓呢
我已經放棄高追 ~ :53:
$$....登登登.....$$.....登登登......$$

吧啦吧啦吧啦吧啦 $$

(寄調電視版 batman)

$ ...
benbenben4213 發表於 4-8-2011 01:54 PM

我有的你都有... 重點在 米sir 的人和相機... 小弟都係唔啱大大既啦... 大大去揾 米sir 啦
.....:he: