Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 少佐分享 - 我的 The Dark Knight ~~~

仲連望遠鏡都無枝…就算 R 到 X 都爛晒都係都唔跟俾你……
$hiine 發表於 13-5-2011 18:27

大大有錢就話易解決者.........

我嬲到而家手頭上一張訂單都無呀:53:
仲連望遠鏡都無枝…就算 R 到 X 都爛晒都係都唔跟俾你……
$hiine 發表於 13-5-2011 06:27 PM

我要去平機會投訴ht種族歧視:66:
:71:
樓主好有錢,要比多d人知:63:
大大有錢就話易解決者.........

我嬲到而家手頭上一張訂單都無呀
布魯士 發表於 13-5-2011 06:29 PM

無單有乜所謂…大大有現貨咪得囉……:36:
無單有乜所謂…大大有現貨咪得囉……
$hiine 發表於 13-5-2011 21:38

我第一時間問shiine 大大借黎玩架炸:70:
我要去平機會投訴ht種族歧視
O暈 發表於 13-5-2011 06:31 PM

咁仲使唔使報 消委 同搵 警察叔叔 呀...呢期興噃......:he:
頭像被屏蔽
隻batman original 我見有塵 就用膠紙次走啦 點知次到luck色 攪到一達達
Strawberry 發表於 14-5-2011 10:43 AM

呢隻絕對係超級黏塵...小弟都試過用膠紙除塵...可能小弟用果隻膠紙黏力唔太強...所以仲未出事...不過小弟之後改左用濕紙巾抹...效果好似好 dd......:(
$$$ 就是王道!:34:
我隻DX硬肚都爆左....我自問已經好細心保護佢,唔太熱,冇光射,唔潮濕,
最正係打去HT問佢有冇得攪,佢問我夠14日未(又係個細路女)簡直痴根,SEND E-MAIL比HT冇回應(可能因為用中文,你知HT歧視中國人啦),真係叫天不應,叫地不聞.........
HT,你同以前唔同曬啦.......
我隻DX硬肚都爆左...我自問已經好細心保護佢,唔太熱,冇光射,唔潮濕,
最正係打去HT問佢有冇得攪,佢問我夠1 ...
neo.L 發表於 14-5-2011 02:48 PM

我果隻係dayone第一水黎…排左半年油修身之後…到宜家都好似無乜事……:(
頭像被屏蔽
大大借黎睇下丫....
夜星閃 發表於 14-5-2011 04:03 PM

大大過黎攞啦......:64:
~好棒的分享
而且拍的相當漂亮
正點