Toysdaily 玩具日報

查看: 5370|回復: 38

[詢問] 新手問...HT未試過留waiting list....聽日MK6要早D去排隊嗎??

新手問下.....之前留左名, 叫我聽日去買現貨, 但又唔知買唔買到......唔知聽日咩環境, 我應該點做好呢??洗唔洗早D去??定係而家係笑萬門口訓住等??:64:...........
:66:..........................
我都想知.......有無CHINGS 可以指點下?
新手問下.....之前留左名, 叫我聽日去買現貨, 但又唔知買唔買到......唔知聽日咩環境, 我應該點做好呢??洗唔 ...
我很快 發表於 12-5-2011 11:44 PM

"笑萬門口訓住等"係一個好提意:34:,佢打黎時一定講明唔會留貨比你啦,所以先到先得!
而家冇waiting list啦,mk6可能係最後一次啦.......
1300 開鋪我幾點去到排好???
佢係咪準時開鋪?? 第一次留waiting list~
Usually, they open the store around 1:15 if there is no special event.  However, if you want to get an item that is "first come first serve",  you should be there earlier!:36:
你o係呢度講左聽日有現貨賣,
我估你聽日唔去等佢開門都買唔到 :DD
講比人聽你就輸了.  :DD
可能今日一開門就比人掃晒.................
希望樓主人如其名,可以得賞所願,但在此一經廣播無疑向難度挑戰:36:
現貨好似無得14日換,  睇清楚先好買,  今日一開門就比人掃晒, 所以你唔應該公開 lee 件事
未夠1點以經賣緊我買到時以經電梯口
電梯口..............................
我一點到,好彩每人限買一隻,唔係排左好耐就買到...眼見仲有好多貨