Toysdaily 玩具日報

樓主: neweasonlss

[分享討論] 今日睇雜誌...見到eb 老細的訪問有2個重點

講就兇狠, 做就碌 .....
逃果 2 兄弟呢, 依家都冇消息, 出唔出都講聲丫,
仲有太多野啦, 上年 6 月佢已經放 ...
毓民MKII 發表於 11-5-2011 11:16 AM

之前已經喺某一個post我已經提及咗,Prison Break兩兄弟已經閣置咗。只係EB冇公開交代發佈。
此乃Enterbay五無:無定向、無定時、無厘頭、無反應、無保證~:65:
佢哋藝術家式作風係:吾好問點解,只需要信我。

之前已經喺某一個post我已經提及咗,Prison Break兩兄弟已經閣置咗。只係EB冇公開交 ...
sumsum.com 發表於 11/5/2011 13:26

咪就係最憎佢地呢樣野, 永遠都係衰就縮,
有 D 野就認屎認屁, 絕心塊甲, 絕無神個頭盔,
好似從來都冇官方公布過. 當時隻 Michael 個紋身 body又乜又物,
依家又去左邊呢 ~~~ 好心佢出少 d 聲做實事啦.
其實好選擇都好多,  好多大陸廠出D質素可以同HT比較, 唔一定EB執咗HT就無敵
dogjumpjump 發表於 11-5-2011 01:14 PM

大陸廠士兵都好正, 但就係冇咩士兵以外的選擇.

同埋果隻 metal boss (扮蛇叔), 而家出唔出到都成問題....................... 傳聞冇拉臣, 但ht有..... 所以.....................................
香港朵臭左, 唔緊要! 番大陸再厄過, 起碼10幾億人既market, 阿標撚住第日收D訂就唔止買拉利la, 直情夠買屍淫非基la
回復 57# twinsenckw

都好過EB軟手軟腳!況且依家m記波地都改良左......:58:
國內發售(QC求其都OK(無人嘈):62:
其他地方(QC差D都比人X死):55:
So...:58:

係香港放棄佢
國內發售,收訂限定,十幾億人一人比一蚊訂,買埋ht都得:45:
或者甘本連貨都唔駛出
之前已經喺某一個post我已經提及咗,Prison Break兩兄弟已經閣置咗。只係EB冇公開交 ...
sumsum.com 發表於 11-5-2011 01:26 PM

那意思是Prison Break兄弟不會出?
從來都唔覺得EB吸引,就算個版造到真人咁,大貨就走晒樣(eg:風雲),仲要貴,所以從來對佢地既產品都只係望下、笑下便算。
頭像被屏蔽
係香港放棄佢
國內發售,收訂限定,十幾億人一人比一蚊訂,買埋ht都得
或者甘本連貨都唔駛出
櫻島一號 發表於 12-5-2011 04:25 AM

哈哈~都唔會呀~國內打工既~買唔起~買得起既有錢人都有要求:cool:
    話曬國內有錢人見慣好野~
那意思是Prison Break兄弟不會出?
比克 發表於 12-5-2011 07:48 AM

好簡單,你打去門市問下,Prison Break兩兄弟有冇「肯定出貨日期」可以提供。我相信門市姐姐答吾到一個肯定答案俾你~
記得上年(2010年)有朋友入去問,重退訂,阿姐姐果時重話9月可以出到...

但比克兄,正所謂禍不及家人,吾需要難為門市姐姐。問題根源係Enterbay管理層問題,完全冇(吾覺)有任何正常公關人士處理消息及交代。

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽