Toysdaily 玩具日報

樓主: neweasonlss

[分享討論] 今日睇雜誌...見到eb 老細的訪問有2個重點

頭像被屏蔽
eb 算吧啦.
唔係好想見到佢整衰星矢個系列.
EB如果要出ironman.
時間可能要用十年來計.
出啦出啦,睇吓幾時出,又睇吓出成點同埋係咪真係香港買唔到........
neo.L 發表於 10-5-2011 02:36 AM

因為出過時香港門市可能已經執左…所以香港咪無得賣囉……:x
唔知EB 出晒十二宮要幾耐:34:
唔知EB 出晒十二宮要幾耐
harowai 發表於 10-5-2011 02:27 PM

我諗b記都可能 番出 神話 第四代了....

我個孫個孫可能有機會見到的 .....
我諗b記都可能 番出 神話 第四代了....

我個孫個孫可能有機會見到的 .....
wahlaiest 發表於 10-5-2011 02:38 PM

我驚eb仲短命過我:o
星矢, 重有人會買?
gekigoke 發表於 10-5-2011 09:24 AM

eb商品要等大貨見街
才見真章 :(
用時間嚟証明比我地睇啦
希望佢唔好5年時間先做到個版
之後再用 5 年生產........

依家呢d連毛都無條睇真唔知幾時出到貨
:@吹到好大!
eb & ht 同是我們"香港品牌".地球上 睇怕玩開1/6 AF 的唔會唔識這兩...實屬(香港之光)呢~ 而我們玩家無話偏心那間,買時只會對產品的本身有無興趣,同對生產商的品質要求呢! 幾年來兩間高低立見, 其實各大大的心情像是"鐵不成鋼"呢~ :42:   ( 個人意見,不喜請勿插 ):64:
eb & ht 同是我們"香港品牌".地球上 睇怕玩開1/6 AF 的唔會唔識這兩...實屬(香港之光)呢~ 而我們玩家無話偏 ...
火宅之人 發表於 10-5-2011 05:02 PM

eb近年問題多多,挽回買家信任同認同之前還是踏實d好:67:其實ht同eb走ge路線好少重疊同衝突,ht走的是西方電影路線;eb走的則是本土電影同歐美劇集路線,雙方大可在af界平分春色,但eb的表現卻強差人意,才出現ht獨大的情況
唔知EB 出晒十二宮要幾耐
harowai 發表於 10-5-2011 02:27 PM

出到1個已經好好:56:
eb近年問題多多,挽回買家信任同認同之前還是踏實d好其實ht同eb走ge路線好少重疊同衝突,ht走的是西方電 ...
O暈 發表於 10-5-2011 05:23 PM

同意~人比人比死人~本想同人一爭長短~反而爆曬自己既短處出黎~
    都係走返以前路線~1步步咁黎~質數~速度慢慢做返好D~
    先去同HT爭~而家俾我既感覺好似自暴自棄~HT出既~EB又話出~之後又冇下文
    打仗最緊要快~HT出宣傳圖~好快就實物圖~EB出完宣傳圖就冇曬下文~
    令玩家好大期待~換來的只有失望~