Toysdaily 玩具日報

樓主: neweasonlss

[分享討論] 今日睇雜誌...見到eb 老細的訪問有2個重點

唔知EB 出晒十二宮要幾耐
harowai 發表於 10-5-2011 02:27 PM

出到1個已經好好:56:
eb近年問題多多,挽回買家信任同認同之前還是踏實d好其實ht同eb走ge路線好少重疊同衝突,ht走的是西方電 ...
O暈 發表於 10-5-2011 05:23 PM

同意~人比人比死人~本想同人一爭長短~反而爆曬自己既短處出黎~
    都係走返以前路線~1步步咁黎~質數~速度慢慢做返好D~
    先去同HT爭~而家俾我既感覺好似自暴自棄~HT出既~EB又話出~之後又冇下文
    打仗最緊要快~HT出宣傳圖~好快就實物圖~EB出完宣傳圖就冇曬下文~
    令玩家好大期待~換來的只有失望~
有無人知eb間公司其實有幾多人做野?
borisasf 發表於 10-5-2011 01:21 PM

希望係好少人做野~

如果真係好多人做野都做成咁~就真係:69:
不如出多d錢留住大陸d人才///qc就會好....qc好...樣樣都返晒來
:ar:
好悶啊~聽住先啦~~
其實睇左呢年幾EB既做事方法同訪問,覺得標先生係一個自大,眼高手低,好高鶩遠,但係思想幼稚既人。

先吾好講佢又爭人貨咁耐吾出,又乜又物既野。如果佢吾改變思想,成日得把口吹,有事推落其他人身上,淨係識果一招靠把口吹有乜勁野要出,再加一件辦(而家衰到淨出紙板公仔)黎呃人俾錢落訂,呢條絕對係死路。

不過佢醒丫,間公司好似係用"有限公司"登記,到時一野摺埋,又可以繼續渣靚車住大屋。
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
其實睇左呢年幾EB既做事方法同訪問,覺得標先生係一個自大,眼高手低,好高鶩遠,但係思想幼稚既人。

先 ...
pingpung 發表於 11-5-2011 12:14 AM

唔好意思,個張直情係kobe poster黎嫁:53:
頭像被屏蔽
:69:慘啦!拉打比佢地出就大檸樂lor........算啦!m記你自己出番好過,我唔介意蟹手同易碎波地,千祈唔好信標野,唔好同佢合作呀~~~~~:help:
慘啦!拉打比佢地出就大檸樂lor........算啦!m記你自己出番好過,我唔介意蟹手同易碎波地,千祈唔好信 ...
買買買 發表於 11-5-2011 10:33 AM

你都幾豁達喎,碎波地都唔介意
近來隻松田優作真係極品好例子, 再次証明 EB 的大貨唔多得, 頭雕上色差到無論. 所以唔寄望果隻魔盜皇. 另外放大左既T-800, 版已經唔多掂……………

仲諗住出 RAMBO 4, 又星矢, 又IRONMAN…………… 佢再咁搞法, 跟本就曲線幫助 HT 的生意同品質……………………...

我真係好希望EB出到好野, 比我們多個選擇, 唔好再一次一次咁得啖笑.

講就兇狠, 做就碌 .....
逃果 2 兄弟呢, 依家都冇消息, 出唔出都講聲丫,
仲有太多野啦, 上年 6 月佢已經放左個星矢頭髮出黎話年尾啦,
對呢間野都冇咩期望
頭像被屏蔽