Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 安尼皇后復仇號~魔盜王 LEGO 4195~(完成)

今日去了 MK 但也搵唔齊大大甲板件…:cool:
好正既lego呀~~~
最難得其實係老婆大人比你買玩具....
I  VERY LIKE IT"S ~!!!

為了補完又入了兩SET,補充一下人力及大炮.

就這樣補下補下,佢價格直迫10210...

hongkongdisney:
我就係等佢出幽靈號!
FLYING DUTCHMAN就是傳說中的鬼船呢!!

乳豬仔:
油麻地那邊應該有的,不過要問多兩間,有些可能熟客太多,好多野都係一出就無的.
最少佢係咁答我...

CK1984:
老婆大人唔只比我買,仲會幫我買,用引誘我買,近期不斷說服我買隻10210...
我在 in's 走幾轉了…我睇要慢慢來,可遇不可求:80:

10210 買左會好開心的:75:
Lego幾時全系列變成電影系列
Very good! So envy ching has this good stuff! Thanks for sharing!
4184 Black Pearl黑珍珠清晰大圖
BS上有放出消息囉
為方便閱讀直接連大圖出來

比起4195不僅舵手台大了許多,連船長室也擴充不少呢!!而且還有門唷!!個人認為4184的甲板比起4195感覺好很多,另外大砲底做似乎還是連在BRICK上阿!!!
這個貼紙很華麗,但有點擔心之後的問題,於是在上面再貼上一層保護貼,希望有效.
想請問ching, 你是用那一種 "保護貼" 的??
thx:77:
唔知有冇CHING已經入左4184 BLACK PEARL呢?
我想入4195 ANNY QUEEN多D, 4195炮位多D, 船尾好華麗得多. 但已經炒到好貴.
4184就好多正價現貨.
船頭個骷髏好攪笑~~~~:he:
架Black Pearl得兩個炮位,船長室又勁矮
買唔落手....