Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 請問各位C兄,你們有沒有訂SPIDER MAN,我好期待啊!

回復  wiswis

哦,,, 其實個頭同身可以分開嗎??? 因為我睇到圖呢,,, 頸位好似有條紋,,, 表示係可以 ...
smilelala 發表於 10-5-2011 09:24 PM

戲服係分唔開的
回復 47# 白羊座_穆

我知道係分唔開呀(戲服),,, 不過HT呢個我覺得係分到,,, 哈哈
回復  wiswis

哦,,, 其實個頭同身可以分開嗎??? 因為我睇到圖呢,,, 頸位好似有條紋,,, 表示係可以 ...
smilelala 發表於 10-5-2011 09:24 PM

我其實真係想HT咁出的:件衫包到封咗條頸個頂位,個頭雕就用插花咁插上條頸度,咁樣個下巴可以攞得SHARP一D,獨立包裝嘅布頭一樣得,咁響轉頭嘅時候下巴就唔會出現下垂情況。。
我非常覺得係可以分開的,,, 否則唔會有條痕!!!
我好想要PETER頭,,, PETER+便服!!! OR PETER+黑衣都不錯!!! HEHE!!
\|/ 明燈
Strawberry 發表於 9-5-2011 09:55 PM

Agreed x 100. :p
唔AGREE,,, 好似IRONMAN咁,,, 要咁多TONY頭來做什麼??? 呢隻SPIDERMAN係冇頭,,, 不過九魚唔駛!!! 抵喇!!!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 55# kingkongbb

為什麼要退役呀?? 有冇訂bruce lee!! 一牛都唔駛wor!! 嘻嘻!!
我都好想快 d 睇下佢出成點 ~ 希望就出貨啦
回復 58# 毓民MKII

大大,你都訂左嗎?? HEHE
一早訂左了 :)
訂左, 基於係HT第一隻spiderman, 又有M記比較,
HT應該唔會比自己差得去邊 (一廂情願既諗法)
儲美國英雄...可以無batman都唔可以無spiderman....

呢隻改返軟鞋已經無敵