Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 請問各位C兄,你們有沒有訂SPIDER MAN,我好期待啊!

what is 滴膠?
whitedol 發表於 9-5-2011 10:06 AM

膠既一種, 您可以上yahoo search下, 好多鎖匙扣, usb既外殼都用, 冇咩特別.
Blade好受歡迎?真係唔多覺, 賣左咁耐有需求自然會升值架啦~
之前唔肯後追的狼人同斯巴達人而家就真係仲後悔緊...
自己喜歡就得啦, 理得你賺唔少定坐艇都係你自己的事
隻脚改咗先買
ff628 發表於 9-5-2011 10:18 AM

無得再訂la, 如果出得靚    , 必炒高一倍
我都唔覺BLADE 受歡迎, 之不過D人知唔會再出, 所以先炒者, 再者係度都係唔好又講自己買左幾多隻等炒, 咪又會引起罵戰, 講番隻FIGURE本身仲好, 呢度又唔係投資網, 你LIKE 買幾隻炒呢D 自己知好LA. 不過SPIDER MAN 一定會陸續有黎, 新版, 黑版. 好多人都等緊之後個D
頭像被屏蔽
回復 19# maxy2k

十分同意,我們是玩玩具的!!!
當年隻Blade未出貨時又係俾人勁話唔掂
點知一出爆大冷依家已成天價
今次一早訂定3隻豬豬準備到時炒鑊勁 : ...
Daredaddy 發表於 9-5-2011 04:42 PM

Why would people say Blade 唔掂??  :?
唔掂 in terms of what?
點解D POST 成日講講下又要講炒幾多!!
吾係阻你地做勢熱炒,但都吾好隻隻HT POST都有E D人,
定真係需 ...
WACOM 發表於 9-5-2011 05:23 PM

c hing please don't get pissed off :o
HK is a free market afterall, some people choose to buy what they really love while some others buy what they think a profit can be made out of it.  It's solely our own decisions.
The following comments are made against HT products only: whether a particular figure can be 炒 or not, it won't really affect real collectors as most of these figure lovers always make pre-orders instead of wait-&-see the trend of pricing. :38:
點解D POST 成日講講下又要講炒幾多!!
吾係阻你地做勢熱炒,但都吾好隻隻HT POST都有E D人,
定真係需 ...
WACOM 發表於 9-5-2011 05:23 PM

i agree !!!! it's no fun with these people always talking about this...
頭像被屏蔽
我無訂..  等睇C兄們放圖算:77:
頭像被屏蔽
而家玩 玩具玩到變曬質~~ 咩都炒~~ :70:
頭像被屏蔽
一早訂左,有頭無頭都唔關我事
因為ht出左咁多頭我一個都未用過
但真係有兩點想ht改,1其可動性,我好想隻蜘蛛俠可以兩"失頭"貼近胸,做到俯視個效果
其2就係件衫想令身d,滑d~咁會似返戲服

其他:哂鬼氣,果時ht話mark iv因為個頭雕版權所以遲遲都出唔到貨,果時就一大班人話寧願唔要頭雕都想快d玩,而家:38: