Toysdaily 玩具日報

查看: 14663|回復: 94

[分享討論] 請問各位C兄,你們有沒有訂SPIDER MAN,我好期待啊!

頭像被屏蔽
what is 滴膠?
隻脚改咗先買
我都訂了~希望會有驚喜吧(^__^)
頭像被屏蔽
冇頭雕嘅頭真係好難做到細緻立體嘅面形,希望ht可以下一隻又或者dx版考慮加番..
新Spiderman 4電影都要出了造型完全不同, 所以Spiderman 3要不要訂就看你了, 我是覺得HT這隻應該賣得不會很 ...
零度戰姬 發表於 9-5-2011 01:52 PM

那不是4了....
暫時睇圖同個辦, HT個隻暫時係出得最好, 我個人好期待:36:
新Spiderman 4電影都要出了造型完全不同, 所以Spiderman 3要不要訂就看你了, 我是覺得HT這隻應該賣得不會很 ...
零度戰姬 發表於 9-5-2011 01:52 PM

Spider-man係Marvel一級巨星,比得上DC的Batman
角色有人氣,品牌又有人氣,
我認為,一間玩具廠有資格買到版權出Spider-man玩具
除非出到超樣衰,否則根本係唔會輸
呢隻之前睇過辦,應該唔屬於差o個批.
冇頭雕嘅頭真係好難做到細緻立體嘅面形,希望ht可以下一隻又或者dx版考慮加番..
wiswis 發表於 9-5-2011 02:01 PM

佢挑戰用全包布做頭,呢點應該要讚
不過d剪裁真係要大執,之前個辦,頭頂因為D皮o既接位搞到好尖.
我好期待, 講真, 要出全身包布真係好難, 當你玩過之前M記出個D, 你就會覺得HT 個隻正, 加上我唔係太鐘意之前個主角, 無頭雕NO PROBLEM, 同埋呢隻又有D GG 絲跟埋, 正到爆! 我覺得呢隻做型又會成為經典, 之後出既SPIDER MAN 又唔同SUIT, 就好似MARK 3, MARK 4 咁樣, 到陣想要番舊衫又要買咩..
幾愛都冇用, 都係果句, 冇頭雕就冇計傾~
況且SPIDERMAN3咁多野可以出, 點都有個有樣o既蜘蛛仔出俾你
爭在係戰損樣定係邪惡黑蜘蛛樣
呢件像真度甚高:love:不過, d滴膠衫花會否一扯就甩? :ice:無得擔心:38:
要避免頭頂生瘤, 最好弄凹內藏膠頭. :58:
呢件像真度甚高不過, d滴膠衫花會否一扯就甩? 無得擔心
要避免頭頂生瘤, 最好弄凹內藏膠頭 ...
bigtomm 發表於 9-5-2011 04:14 PM

鱔稿話點扯都唔斷
http://the-sun.on.cc/cnt/lifesty ... ml?pubdate=20101206
當年隻Blade未出貨時又係俾人勁話唔掂
點知一出爆大冷依家已成天價
今次一早訂定3隻豬豬準備到時炒鑊勁 :75: