Toysdaily 玩具日報

查看: 4899|回復: 28

[玩具報告] 第一次入1比6埸景~~ 分享一下~~~

又一官圖無限好之物, 實物質素一般~ 第一次就禁比佢KO左~~~

應該唔會再有下次~~ 一來1比6埸景OK大, 二來價格同質素真係成正比的....XD

放我個自組PMC落去, 效果都幾好.................

:D好正~多謝分享
頭像被屏蔽
"又一官圖無限好之物, 實物質素一般".....多謝評價:73:
嘩..  實物kai咁多既:72:
哇, 幾錢啊?

又要馬兒好, 又要馬兒不吃草.....:66:

一分錢一分貨.....:79:
哇, 幾錢啊?
九仔 發表於 9-5-2011 01:47 AM

4百內   ~
嘩..  實物kai咁多既
kingwong1994 發表於 8-5-2011 09:35 PM

kai就唔kai, 係唔夠detail姐~  同我冇用心影~~~
又要馬兒好, 又要馬兒不吃草.....

一分錢一分貨.....
Gretzky99 發表於 9-5-2011 02:57 AM

我認我貪心  , 要一分錢十分貨...... :34:
頭像被屏蔽
"又一官圖無限好之物, 實物質素一般".....多謝評價
影武者 發表於 8-5-2011 09:34 PM

保充一下, 如果係只想有埸景影下相, 佢係ok既, 但要夠detail的話, sideshow應該好好多,

真係一分錢一分貨.
多謝各大大回post~~~   之後try下用黑background打下燈, 認真影一次先~~~
lokia 兄,

請問咩叫ok大 , 是否 幾好/完成大 ???
保充 ?? 是否想寫 補充 ???
That's real nice wor:71:

Do a little dry brush will make it even looks better, thanks for sharing.

BTW, could you PM me where you get this and how much. Cheers