Toysdaily 玩具日報

查看: 6473|回復: 30

[分享討論] 為何 T1000 成蟹貨....

老實說, 本人覺得未來戰士系列中最好看的相信絕對是第二集, 劇情緊湊又不勉強之餘,水銀液體纖滅者T1000 亦帶給觀眾眼前一亮的特技, .......當然地位不可和州長相題並論......但T1000可算是州長的最佳對手, 其實t1000的角色造形相當不錯, 配件又多, ............州長依家炒到double, 相反t1000還"現正發售"?

T1000真係正嘢,好彩炒唔起,唔係都入唔到兩隻,show 哂兩套衫
對炒家就係蟹貨,對玩家就係底玩之選
你又係那一種呢:74:
希望隻隻都可以"現正發售",長買長有,多D人有得玩,大家開心。
見無人把他變裝成x files, 就知演員人氣麻麻啦~:54:加上戲服又普通, 無必要, 真係唔會入, 當然有大把閒錢另計啦.:34:
呢隻真係好野。

有閒錢,一定入多隻。

T1000是我在 terminator中 除了州長後 最愛的角色, 果然還有很多人識貨:71:

交通警look正到爆:43:
我反而無入 uncle bob而只入了t-1000的, 因為我等t-800bd版. 炒唔起咪好lor, 等大家可以用"合理"的價錢買自己喜歡的figure~ (我其實入了2隻 t-1000~)
我反而無入 uncle bob而只入了t-1000的, 因為我等t-800bd版. 炒唔起咪好lor, 等大家可以用"合理"的價錢買自 ...
jeffloh 發表於 4-5-2011 11:46 AM

我都等緊bd版, 入兩隻t1000?
T1000真係正嘢,好彩炒唔起,唔係都入唔到兩隻,show 哂兩套衫
magiam 發表於 4-5-2011 01:34 AM

開頭以為delete左張相, 原來係load唔到圖, 現在無事了,
見無人把他變裝成x files, 就知演員人氣麻麻啦~加上戲服又普通, 無必要, 真係唔會入, 當然有大把閒錢另 ...
bigtomm 發表於 4-5-2011 01:57 AM

X2 :71:
呢隻好正, 我都買多個body砌多隻.
我都等緊bd版, 入兩隻t1000?
toysmale 發表於 4-5-2011 11:59 AM

係呀入了2隻, 講真係第一次同一個figure入多過一隻, 不過最後原價讓o左俾個fd, 因為佢無訂又唔想食炒價. 只叫佢下次請我飲氣水~
我因為無位display, 因此同一個角色都盡量唔會入同樣的. 所以今次t-800無入, 等有bd版先入, 不過如果ht唔出就算了, 大不了玩少隻~ (ps: arnold佢confirm了拍terminator 5了, 不過應該唔會再扮t-800吧, 我估扮軍人多d)

我記得仲好細個時都有扮成t-1000, 用"手刀" 去"吉"d fd 哈哈!
蟹咪幾好~ 見懺即入~
:p
而家做緊幾錢?
Thanks!