Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價錢帖]Bandai GX-59 Daltanious金毛獅王

師兄邊間炒米啊?THX,,,,,。
AYXXX 發表於 8-2-2014 02:26 PM

我知,即使爆飯!
回復 121# 步京暈

師兄我昨天都文過去話唔開和,不過都唔該你步暈兄。:64:
琴晚去淘孤訂了..... 免得到時撲嚟撲去.....

我今晚都係焦人訂了,,十五魚,唔使捱抄價:38:,,嘩在啊虎網嗰D賣成三十魚咪好大鑊?抄燶了:36:

今日行完灣仔,冇人收訂,本來唔使返工,侷住過九龍睇下有哪一間收訂?現時點,信鵝,都無得訂,諗住返家,車費都無埋啦:63: ,諗諗下焦人應該貴D,試下問下,價錢0K喎,三年前我買嗰盒都要十六魚八草。

我唔係所有都買2盒架,只有宇宙大帝,金毛,太空保衛者,先至2盒,1盒玩,1盒keep,希望六神再版,它們是兒時最愛,買盒keep,唔使就住玩。

另外,希望宇宙,六神,金毛出黒魂,笨大無理由有錢唔要㗎:57:
我今晚都係焦人訂了,,十五魚,唔使捱抄價,,嘩在啊虎網嗰D賣成三十魚咪好大鑊?抄燶了: ...
柴灣20座男孩 發表於 8-2-2014 23:57

師兄超人幾錢訂呀?THX⋯⋯
回復 125# AYXXX

要5魚呀
咁多人四處問有冇得訂,D鋪唔炒先奇:38:
Oh 唔知焦人有得訂,係賊船訂左港版,個價同蒸粉未加前一様,張單寫住六月,查實金毛係五月定六月到?
我今晚都係焦人訂了,,十五魚,唔使捱抄價,,嘩在啊虎網嗰D賣成三十魚咪好大鑊?抄燶了: ...
柴灣20座男孩 發表於 8-2-2014 11:57 PM

大大,蕉人訂係日版 or 行貨,THX
大大,蕉人訂係日版 or 行貨,THX
ckygundam 發表於 9-2-2014 01:21 AM

蕉人訂係行貨 :75:
回復 127# simpsons

金毛仔,, 十五魚  。但泰坦3改色再版訂都要十五魚至十七魚不等,論受歡迎程度.當然是金毛啦,所以金毛應該貨唔少,抄唔起了,我之所以訂,就唔想到時四圍搵,這個價買到大大盒變形合金,我接受啦:38:
回復 126# 柴灣20座男孩

唔該。:64:
請問各位師兄邊度有日版訂???
頭像被屏蔽
候補洗唔洗比訂金先?