Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價錢帖]Bandai GX-59 Daltanious金毛獅王

孤仔又話唔開。。。。
宇宙之王者 發表於 5-2-2014 16:35

所以我會去蒸粉訂。
所以我會去蒸粉訂。
AYXXX 發表於 5-2-2014 10:20 PM

我今日去見到有個男人話訂兩隻...:Q
我今日去見到有個男人話訂兩隻...
宇宙之王者 發表於 5-2-2014 22:31

宇宙大大,第一㳄出有冇買都呀?
米青都見人話訂2隻....信我,,見到孤仔3/F店都2大板紙寫滿...=W =看來好快爆訂..{:1_203:}
請問孤仔幾時唔收訂? 謝解答
我7pm 2/F孤仔訂到喎, 果陣排第7X
米青都見人話訂2隻....信我,,見到孤仔3/F店都2大板紙寫滿...=W =看來好快爆訂..
rockyou00 發表於 5-2-2014 23:05

又係玩好快cut?今以上次重高達!:34:
回復 78# AYXXX

我一向唔訂合金魂,當時一出可能個個話唔掂,之後又可能因為咁少貨卦....之後就好快升,我就無買了,今次我都係唔訂, 今次咁多人睇好,貨應該唔少.
回復 83# 宇宙之王者

講真...即使我買左金毛後...就算個價升左...我都覺得佢好多不足之處.但以現時為止又真係無另一隻可以取代到佢..如有咁好再版機會又好好價其實真係不妨訂一隻.亦只限一隻.:77:純分享
俾份鱔稿未買的大大參考下:
http://orientaldaily.on.cc/cnt/lifestyle/20110429/00300_001.html

:78:
尋日去淘孤訂, 我排第十幾, 但見到佢本簿有2個人各訂4隻, 到時可能水浸都唔奇....
通常係 TD 太多人睇好的,都是沒好下場……
剛剛精粉亞版開訂13魚4草:64::64:
訂亞仔低, $13xx, 今次人人有得玩, 正~ {:1_208:}
不過大家訂黎玩下就好了, 如果用黎坐, 會同大帝一樣..................... {:2_312:}