Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價錢帖]Bandai GX-59 Daltanious金毛獅王

我覺得蒸粉快咗截訂,D客游咗其它店訂,有D店唔駛!%%)有行貨。所以咪想食賣尾水囉。
係咪間間鋪都截左訂啦 ??  {:1_229:}
上網有鋪一次放幾十隻,真係好驚好驚買唔到就訂啦~ :78::38:
上網有鋪一次放幾十隻,真係好驚好驚買唔到就訂啦~
宇宙之王者 發表於 10-2-2014 11:27 AM

仲有好多人放緊現貨2千幾, 有人仲話全場最平, 真係當人白癡???
回復 139# fatcheong

個條友真係攪笑...可以唔洗理....仲要扮有兩隻,有一隻比人BID左,等其他人中計? 佢真係當其他人見唔到再版預訂,咩人都有! :38:
我覺得蒸粉快咗截訂,D客游咗其它店訂,有D店唔駛!%%)有行貨。所以咪想食賣尾水囉。
AYXXX 發表於 9-2-2014 09:57 PM

其實仍有好多人想訂, 截太快了,
Oh 唔知焦人有得訂,係賊船訂左港版,個價同蒸粉未加前一様,張單寫住六月,查實金毛係五月定六月到? ...
mio338 發表於 9-2-2014 01:17 AM

賊船訂幾$? 港版即行货? 亞版又平D?
回復  fatcheong

個條友真係攪笑...可以唔洗理....仲要扮有兩隻,有一隻比人BID左,等其他人中計? 佢真 ...
宇宙之王者 發表於 10-2-2014 03:46 PM

個條友好多都係分身推價,我一見到 個條友,我都唔洗浪費時間入去睇。我見佢之前入左好多黃色既陶寶合金賣極都賣唔曬,笑鬼死。
回復  fatcheong

個條友真係攪笑...可以唔洗理....仲要扮有兩隻,有一隻比人BID左,等其他人中計? 佢真 ...
宇宙之王者 發表於 10-2-2014 03:46 PM

佢而家既 新世紀合金 三一萬能俠又係分身做緊價,佢之前條link我仲係到。
上網有鋪一次放幾十隻,真係好驚好驚買唔到就訂啦~
宇宙之王者 發表於 10-2-2014 11:27 AM

有25隻,但個賣家本身應該冇實店,有人問佢邊到交收,佢答只係mtr交收。
個條友好多都係分身推價,我一見到 個條友,我都唔洗浪費時間入去睇。我見佢之前入左好多黃色既陶 ...
六神 發表於 10-2-2014 04:05 PM

嘜有咁事? 真係唔知....:(
有25隻,但個賣家本身應該冇實店,有人問佢邊到交收,佢答只係mtr交收。
六神 發表於 10-2-2014 04:53 PM

不過佢咁多分應該唔驚卦!? 不過講真,我真係唔明點解咁多人驚買唔到....我仲記得當年GX60一出,個個話買,唱到成版都係宇宙大帝!係.....係一出頭幾日升左下...個價就頂唔住....之後我買現貨仲平過訂....其實D貨都浸到宜家...又即管睇下到時係咪又係咁.
不過佢咁多分應該唔驚卦!? 不過講真,我真係唔明點解咁多人驚買唔到....我仲記得當年GX60一出,個個話買, ...
宇宙之王者 發表於 10-2-2014 05:17 PM

隻大帝當年開订幾多錢?

回復 148# bin

如果我無記錯,好似係$16XX,有錯請其他大大更正,第一日出,都係呢個價現貨,但唔好話我放工去買,幾個鐘頭後已經改晒價! 所以我都係無買,空間問題,我過左年幾買,$1400 (上網買),GX60當時又係講到好多人買架! 其實有幾多玩家入到手呢? 賣家見唔對路幾時放呢? 好難講...所以今次金毛係咪咁我唔可以肯定,但呢類CASE就成日見.
回復  bin

如果我無記錯,好似係$16XX,有錯請其他大大更正,第一日出,都係呢個價現貨,但唔好話我放工去買 ...
宇宙之王者 發表於 10-2-2014 08:44 PM

thank ching.  但吾算跌好多, 現在隻大帝也约15鱼,但死貨未清,但又沒人肯再減. 我隻大帝當時剛入坑.外面買了17鱼,後不久才见到有15鱼了.
今次隻獅王,好幾間15鱼半都截訂,我本想買亚版平D,但前幾天巳無. 今天去贼船話自己也不是好多货,算了也訂,15鱼以下,行版. 相信耍趺也最多2鱼.:46: