Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Enterbay 1/6 RM-4+Wardorbe 16 Style-311 outfit

RM-4素體配搭Wardorbe 16 Style-311 ,官圖:

Wardorbe 16 Style-311 服裝套裝包括以下各項:

黑色絨外套一件
    藍色圓領長袖T恤衫一件
    一條黑色經典直腳長褲
    一對黑色靴
    只適用於RM-4.01素體系列穿著

用擬似"麥迪文"的頭雕,不過皮膚無上色要扣下分。

件外套唔知係咪要慳錢?!只有前幅有做內裡,後幅無內裡...
黑色經典直腳長褲都好窄下,相信唔係個個素體配搭到。

手背手筋都有上色,不過膚色有少少怪,手掌同素體唔同色,另外附有一對拳頭。

由於RM-4素體本身設計問題,頭部左右轉頭都可以,但係垂下基本上唔多得了!

唔多唔少都諗起呢個動作......

基本上都無咩配件可言,要就自己配吧!

攞份報紙扮下野先,其實係睇緊女!
太高大 !!

Matt Damon 真人得 5'10"........:30:
:71:多謝分享
太高大 !!

Matt Damon 真人得 5'10"........
Gretzky99 發表於 29-4-2011 10:19 PM

呢隻基本上同HT T2 T-800係同高.
多謝分享
mark2004 發表於 29-4-2011 10:19 PM

呢隻加埋套衫好似無人貼過...:80:
RM-4素體配搭Wardorbe 16 Style-311 ,官圖:

Wardorbe 16 Style-311 服裝套裝包括以下各項:

...
vanhelsing 發表於 29-4-2011 10:15 PM

Thanks for sharing :$, will get this suit for the 松田優作 figure...
THX 介紹~~:)